Gdamnit! Am I some sort of super woman or what?

Har idag, (nästan) städat hela lägenheten, wo-ho! Och jag har dessutom lagat 8 portioner mat och nu är det inte om det snart tar hus i helvetet för jag har varit ute och sprungit och det gick faktiskt riktigt bra!
Ska försöka springa-gå så ofta som möjligt, borde nice om man kunde klämma in en liten runda på morgonen... Fast då får jag sluta försova mig. Hehe. Nej nu ska jag ta hand om mig själv riktigt ordentligt, för jag har sett förjävlig ut hela dagen! Ska ta en dusch och kanske ett bad, fixa naglarna och håret och sedan susa sött.


Maybe I'm a lion?





Torsdagens inköp av skor

Bloggade aldrig om mina skoköp! Var egentligen ute och skulle kolla på ett par klassiska gladiatorsandaler men förlåt det är gubbsandaler in disguise, inte en chans. Hur matchar man det dessutom? Typ bara snygg till jeansshorts, kanske någon lite vidare kjol. Nej usch blö. Typ bara snyggt på pinnsmala tjejer med :/ Jag tyckte iaf man kände sig som en gubbig plattfoting...

 

Nej kom hem med dessa istället!:

Vardags, kan funka till festen och partyparty (båda skopunkten faktiskt!)

 

Sen köpte jag lite vardagsskor med, måste kunna gå långt med rullstolen, diggade dom svarta faktiskt, balla i sin enkelhet (köpta skopunkten med!) och stövlarna snubbla jag på av en slump inne på RUSTA (OMFG!!!?) och blev faktiskt blixtkär, billiga var dom med 165kr, så dom kan jag lätt tappa bort på SRF. Förhoppningsvis kommer jag inte behöva använda dom, håller tummarna för vädret!


Fuckeli-fuck

Vakna 07.23 idag. FUCK! Haha, men blev enbart 6 min sen till jobbet (börjar 07.45). Men det var smärta. Det var regn och ångest. RAWR.

Sitter nu på jobbet och lyssnar musik, paus i uppsats skrivandet. Ska försöka ta mig ut till stallet idag om det går. Ska först veckohandla och dammsuga. Busy, busy. Samtidigt är det bra behöver att inte tänka för mycket just nu. Ska även skriva brev till kuratelet om min avgång som sommaransvarig.


LOVE TO YOU ALL MY PRETTIES!

80-tal

On my mind!









I'm done with

Jag är så jäkla förvirrad just nu, känner att jag behöver tid. Tänker avsäga mig sommaransvarigposten, det var en dålig idé från början och jag funderar på att skita i att vara förman nästa termin. Jag behöver tid, för mig själv, åt mig själv. GAH!

Allt är så jävla kaos och knas, mitt rum är fortfarande ett helvete jag får ju aldrig rent här. Jag hatar smutsen och jag hatar det här just nu. Men jag är knas, kanske älskar det imorgon? Vem vet, vem vet? Var bara gumman, kör ditt race och skit i andra - just nu. Det är nog mitt råd till mig själv. Sluta tänka så mycket på vad som förväntas av dig och bara var. Jag behöver inte vara duktig, jag behöver inte vara något.


Bara var.



The battle continues!

Ska fortsätta bringa ordning i mitt kaos till rum, har börjat få ordning på alla handväskor, skor, smycken som ligger över allt. Gah jag behöver mer förvaring.... Nej det är tur att man peppar med bra musik undertiden, W.A.S.P!

Blir så himla rörd...

Även gamla rockstjärnor kan vara gulliga mot varandra!


Nykterist? Nja..

Eller har faktiskt inte druckit en droppe alkohol ikväll och är mäkta nöjd (trots att det var jobbarfest och det är världens fylleslag)! Jag är mest nöjd för jag faktiskt hade kul och märkte att man kan släppa på hämningarna utan alkohol, det var inte ens särskilt svårt... Ska försöka köra på det imorgon med!


Var togatema på jobbarfesten så kommer ladda upp vackra bilder på mig iförd lakan och kanske bilder då jag gör tveksamma saker med halv nakna män och druvor....


TUDOR O DRUVOR TILL FOLKET!

Ambitiös frukostätare

Men dålig bloggare? Skulle ha bloggat igår kväll men kom hem seg och trött som ett as efter har varit på Nova Lunds vipkväll. Hitta faktiskt en hel del bra grejer och det som jag innan kände panik för att skaffa inför sommaren känns som det har rett upp sig!

Bloggar kanske om det ikväll efter stallet och jobbet, jisses lång dag :/

I may have lost the battle but I haven't lost the war!

Ja mitt rum besegra mig, får bli fortsättning imorgon. Vill sova nu. Åh sova, något av det bästa som finns dock hinner jag knappt nuförtiden med det. Sover ca 6h varje natt, borde försöka få ihop 8h :/ Men jaja, kaffe och sånt löser delar av problemet.


Min dag har varit fin och bra, hade en riktigt fin ridtur på min trogna springare, hehe, Marillion. Lite bilder från idag (okej det är assvårt att se söt ut i ridhjälm, försökte iaf med att ta två bilder och denna var den bästa av dom...):

 

 

 

Tycker faktiskt bilderna blev rätt bra med tanke på att dom är tagna med en sunkig mobilkamera!


And so it begins!

Nu ska jag städa, ser bajs ut sen Lundakarnevalsveckan och ska inte lägga mig eller blogga ordentligt förrens det är gjort!


ARRGHGHGHGHGHGHGH! *argsint stridsvåld* dags att angripa sängen!

I got this condition...

Var trevlig hmm.. filmkväll... igår. ;) Hehe blev lite film i allafall, Memento, som jag har lyckats missa att se. Rekommenderas starkt till er som inte har sett den. Var mycket bra... och det var allt det andra också ;P



Dagens konstiga upplevelser

Har sett en karavan av lastbilar med tanks på och två ankor som para sig. Händer inte varje dag. Kontentan av det hela - en bra dag!

Oh btw, date imorgon ;) En kille jag träffa ute i Malmö för ett tag sen. Blir nog bra det, sjukt trevlig snubbe!





Who will save your soul?



Kan inte fatta det?!

Nu är biljetterna till SRF inhandlade och inte nog med det söndagen dagen efter blir det KISS med jobbets personalklubb! Fy fan va nice, shit var jag längtar!
Verkligen en bra morot både för motivationen på jobbet och med träningen. Allting blir så mycket lättare när man har något kul att se fram emot :D


 

 

GAH KAN KNAPPT VÄNTA! ^_^


Hey ho let's go?

Efter sunkig lundakarneval blir det detox! Ingen alkohol innan SRF (???) men mer om det senare är på jobb nu.


Karnevalsvimmel

Lyckades fastna på några karnevalsbilder, torsdagen när jag vaktade tältet och trädgårdsfest på Wermlands :)

bilden är tagen av söte Sofia, kolla in hennes blogg!

 


Min idol

Denna kvinnan är seriöst min idol, minns att jag stressade hem från stallet när det gick på tv för att hinna se henne. Hon är typ gud. Helt seriöst.


I still don't know what I'm looking for

Hade tre olika outfits i lördags...


Detta är egentligen fredagens outift, hade svarta strumpbyxor till. Sliten dagen efter >_<





Senare mitt på dagen då jag var och titta på karnevalståget och hängde runt på området.
Skulle egentligen ha detta hela kvällen men random fyllo spillde öl över mig >_<



Så fick bli detta istället! Den superfina klänningen är lånad av Carro!
Kanske passade lite bättre till klubbandet med ;)


Bakfull

Är bakfull, så mycket smärta... Nu är frågan återställare eller inte? Hmm, jobbigt val :/
Funderar på att dra till Nova Lund, fast vet itne varför, är nog shopping sugen. Har typ ingen mat så ska göra denniskorvar nu, det är kvalité det!



"At first it seems so sweet and then you wake up next to a monster"


Uppladdning Lunda Karnevalen 2010!

Skulle sova i vårt tält i natt, men blev att jag drog vidare vid 03.00. Sjukt skön stämning på området! Satt och sjöng sånger och drack cider, det är kärlek! Fast har fått lite sömn.... väldigt lite det senaste dygnen. Men va fan pumpa igenom det! Skulle egentligen sova nu men tänker att jag laddar karnevalen istället och drar upp till tältet har lätt ångest över att jag inte har mitt klistermärke ännu på mitt karnevalsleg men det löser sig nog!

 

Jag i backstagetältet igår


Another night

Another night coming up! Igår var nice bror bjöd mig på drinkar som efterskott födelsedagspresent. Flick gladast!
Dansa å dansa, fast inget folk.... :(

Nej, idag blir det Karnevalsområdet! Blir awesuuum. Haha lyckades förresten göra min rumskompis olustig genom att berätta att vi brukade kalla Gorby's piroger Pocket pussy. Haha. Jag är så jäkla rolig ibland....



Time to chase the night!


Nu kör vi för fan!

Har fått ett infall och ska gå ut och dansa röven av mig! Är lite opepp men har ändå några timmar på mig att ladda. Ska sedan avtacka Bjerre som eminent kvällsansvarig *KLAPPA DUKTIG*

Och till alla ni som undrar "Vänta Flickvall, jobbar inte du vanlig tid imorgon?" så är svaret: "Jupp, jupp, but who need sleep when you got coffee?"


KÄNNER NI PEPPEN?!

19/5.. what ya wear?

Fanken va varmt det är ute, visste att jag skulle ha tagit en vit topp, but well what ya gotta do? Ursäktar toaletten i bakgrunden var på universitetet och vänta på min brukare som skrev tenta.

Tog ingen bild på mitt fejs för jag var så jäkla sliten, blev rätt sent igår...



Nu ska jag inhandla diverse mystiska ting till Lundakarnevalen och sedan dra till stallet.
Spännande? Inte egentligen...

Accidents can happen

Ett av mina små tips för att slippa ångest...
Är att lyssna på Sixx:A.M, så jävla bra. Just nu tilltalar denna låten mig extremt mycket. Varför vill jag inte riktigt berätta just nu men, men, bra är den! Lyssna då!



Dagens "födelsedagsoutfit"


Ursäktar att jag ser så sliten ut, pallade inte riktigt fixa mitt hår eller mig själv innan jobbet...

Fast blev så himla varmt i eftermiddags så jag byta till tshirt efter jobbet :p


THE B-DAY

Varit en bra födelsedag, många gratulationer! Hängde lite i Lundagård fram tills nu rökte vattenpipa, jobab med tältet, snacka med random människor, träffa Becka och tog en (1!) öl, är nöjd över det.

Min brukare (tjejen jag jobbar hos) gav mig även fina födelsedagspaket idag på jobbet :D En chokladkaka och ett halsband med en oxe/taurus innuti. Fin fint, jag är ju ibland lite insnöad på stjärntecken, inte direkt så att jag tror på det men tycker bara att det är en kul tidsfördrift.
Fick icke så mycket mer idag utan har sen innan fått en symaskin och en stor del cash som det bland annat ska gås på Lady Gaga för... fast shoppa upp det mesta ;)


Min present till mig själv, *dreglar*!

Pure hotness!
Nikki Sixx

 

 


My birthday, bitchies!

Shit så var man 21 år, kan inte fatta det, kan verkligen inte fatta det.
Är jag äldre? Är jag annorlunda från hur jag var ett år sedan?
Ja, ja och samtidigt nej...

Ska försöka fira så bra som möjligt idag, blir grillning i lundagård i vårat karnevalstält, det är nice!

 

The B-day kid!


Helgens outfits i bilder

Note to self: fixa min digitalkamera och lär mig hålla kameran rakt!

I fredags bar jag detta:
Var lite osäker på slampigheten på tröjan, men wtf, I got nice boobies, I gotta show em! ;)



I lördags bar jag detta:
Fast med svarta strumpbyxor och inte vita sockor >_< Lulz!

Rage machine?

Rage machine, rage machine
I'm just a wicked rage machine
Tie me down or I'll bite
Don't think I'm human, because I lie
We'll fight all through the night
I scratch your skin
Eat your soul
I'm growing weary of it all
Let me feel
Let me be
Just a pretty little rage machine.


Welcome to the jungle!

Måndag =sunkighet


Är det någon dag jag ofta är ofräsch är det måndagar, ser ut som något som hunden/katten släpat in.
Inget smink, baggy jeans + hoodie.... You get the deal!
Ska snart iväg till jobbet klockan är 06:55. Ångest. Blir mycket kaffe på det.


Peppar med lite Hardcore Superstar!

 

SÅ JÄKLA SKÖNT!

 

 


Personligt vs Opersonligt?

Welcome ladies and gentlemens night's entertaiment is on me!


Who is this Flikk lé Vall they speak about, she who roams the streets in the night always looking for some...fun?

Har valt att starta om, vill se min blogg som ett projekt, ett utbyte. Vill försöka vara mer "professionell" i mitt bloggande och ja faktiskt blogga om det jag vill. Lite mera opersonligt personligt på något vis. Och MYCKET ärligare.
Så en kort beskrivning av mig?
Är som staden Alexandria - eklektisk het jävel.



Ta inte allt jag skriver seriöst och du behöver inte läsa din krambjörn.





RSS 2.0