Abort mission

Jupp jupp, överger denna bloggen och startar en ny. Det är något jag har tänkt på ett tag. Då jag känner att jag inte kan vara jag i denna bloggen så blev det en ny på en annan domän. Ni som är intresserade att läsa den kan ju slänga iväg en kommentar eller meddelande. Ni andra bloggerskor behöver dock inte oroa er då jag kommer att kommentera från den nya adressen.

Den nya bloggen är inget försök att vara hemlig eller så, det är snarare att jag behöver en ny ren duk. Ett nytt blad i min dagbok. För just nu stör mitt gamla mitt fokus. Ja jag hade kunnat fortsätta svammla om det här några rader till. Men for now.


Puss och hej bloggen. Vi kanske ses igen.Varför bloggen suger för tillfället (mer än vanligt då)

Tiga är guld? I mitt fall - Ja för det mesta. Men det är inte därför bloggen går på lågvarv, det är för jag har en annalkande uppkörning. 24 februari för att vara exakt. Så min fritid går åt till mängder av körlektioner och körskoleteori, men efter den 24:e. Då jävlar kommer man igång igen (inbillar jag mig själv iaf)!

Nej lite är också för att jag känner mig lite allmänt hämnad i mitt bloggande. Jag känner att när jag sätter mig ner för att blogga lyckas jag aldrig skriva om det jag vill eller få sagt det jag vill säga. I-lands problem indeed.


Här får ni en liten summering om saker som har hänt:

* Jag har 4-dagars biljetter till SRF ;D
* Jag har klippt mig - sidecut, riktigt snyggt! (Bilder kommer när färgen som hamna i hårlinjen/ansiktet är borta)
* De sköna bloggbrudarna Vanadesse och Johanna Reckless Life har fyllt år - grattis till dom!

Jaja, mer bloggande kommer. I det där dom kallar framtid.


Tröstshopping

Tröstshoppa en snabbis idag på Nova, då jag ser ut som en hamster i ansiktet och helst vill slippa tänka på le face.
Så kan man fokusera på sin kropp istället och känna sig rätt så jäkla nöjd, eller är det tillåtet i jantesverige? No idea... Iaf Kom hem med tre grejer från Töpshöp.


Ja jag sväva ut lite med paint...


En klänning som vart på rea. Behöver sy fast två kedjor men det hade jag tänkt att pyssla med senare idag.Cool cat! Höhöhö! En helt fantastisk läderväst.


Får nog sy in dom jeansshortsen med när jag ändå är igång..


Och den tredje grejen vart en top, men dom bilderna är nog inte lämpade för denna bloggen. Eller nåt.

Marsvinet

Blir en nykter fredag för min del, då jag ser lite ut som ett marsvin eller en hamster i ansiktet.
Idag har jag fått massa körskoleteori gjort och jag är mäkta stolt! Dock är mitt bloggande lika jävla dåligt
har massa planerade inlägg att skriva som aldrig kommer till skott.

Trots att detta blir en nykter helg har jag massa annat kul upplanerat. Ikväll blir det filmkväll 
med min Carrobus, imorgon blir det filmkväll/myskväll med Mia, på söndag fika med Gbotöserna och
sedan Magic med Peter på kvällen. Nice bice!Älsko och jag, förra lördagen innan deep. Måste bli bättre på att ta bilder när jag är ute :PFarmors gamla trasa?

Funderar på att lämna in farmorsklänning till kemtvätt då den är missfärgad på vissa ställen. Vet dock inte om den tål kemtvätten, hitta den nu när jag röjde lite och kunde inte låta bli att prova den. Så jäkla fin! Känner mig som en prinsessa och grekisk gudinna samtidigt - trots utan smink, äcklig hy och svullen kind. Hade kunnat vara fin att ha på vårbalen i April..Skulle nog behöva strykas också och suddiga mobilbilder gör verkligen inte att den kommer fram i sin fulla rätt, men otroligt snyggt fall på den iaf.Suddig Flickvall utan smink ftw!


Ont i mitt hål

Höhöhö, har ont i mitt hål. I det hålet där min tand bruka va. Jag är hungrig som satan med och kan inte äta något. Underbart! Hade inte bangat donkens mjukglass just nu, men det regnar och ta sig dit känns lite väl jobbigt. Funderar på att be min far köpa lite Ben and Jerrys till mig.

Så vad har man gjort mer idag? Sovit och tittat på sex and the city, jupp man lever verkligen on the wild side.


Fast tydligen är jag "porrig, inte bara bildskön"  - och det är väl alltid något.

Även om det kan diskuteras.
Blogggggggggggggin

Dagens dilemma, amfetamin eller inte amfetamin?
Kaffe doesn't do the trick anymore. 

Behöver styra upp bloggen snart. 
She'll be back before you know it

Ska blogga ordentligt efter jobb och svara på era söta kommentarer. Hoppas ni haft en bra helg och har en bra måndag. Det har jag iaf :D
Friskna till nu gumman

Känner mig lite allmänt ur form. Ska dra och skaffa mig lite gottis, sedan bad och sedan säng tror jag. Måste fan friskna till tills imorgon då det blir utgång för hela slanten. Antingen KB eller Deep. Om jag nu frisknar till då, annars får det väl bli filmkväll, vilket också är jäkligt trevligt men av helt andra anledningar.
Jag kan dock inte förneka det, jag är en party animal, fast jag försöker hålla mig i skinnet och har faktiskt det senaste lyckats med det. Eller lyckats vet jag inte om man ska kalla det. Livet blir ju tråkigare utan fest. Jag går gärna ut om jag kan både fredag och lördag. Trots bakfyllor (för det mesta). Hmm appropå fyllor blir det nog att inför skaffa lite jäger imorgon, jäger å redbull och en jävla massa bra musik. Tänk på det nu små barn!Lady do or die och jag någon kväll på Spisen


Så vart det tisdag

Bring it on life. I'll knock you down. You ain't got nothin on me now.
RSS 2.0