Nu bär det av!

Nej later guys, om 20 min hoppar jag in i en taxi och sen blir det åka av. Hörs om en vecka eller nåt sånt!

TJEJOR!

Lite bilder från en dag (söndagen, för att vara exakt) på stranden (efter en del shopping) som avslutades med glass och grillkväll... och hör-o-häpna fotboll! Jenny fastna inte på bild, fy Jenny!












cashing! JACKPOT!

Crashdiet kommer till Peace and Love! Släpptes idag. Glad :)


Bloggar mer ikväll och dylikt då jag har mer tid, måste packa, fixa lite grejer på stan och sedan stallet. Underbart väder ute!

Tjejdag!

Idag blir det först Nova Lund (köpcentrum) jag kommer spendera alldeles för mycket pengar.... Sedan blir det Bjärred och sola i hamnen, efter det blir det lite grillfest hemma hos mig - och allt detta med mitt älskade G-bo tjejcrew! Kommer nog bli en underbar dag, vädret är så jäkla nice!

Fan va jag är äckligt euforisk. Nej ni får ha det fint.



Förresten, bild på stugan jag drar upp till efter Peace and Love!:


Lördagkväll

Och jag sitter och njuter av kaffe och glass, mmmm, coffeeeee!

Igår var faktiskt inte så dåligt som det kanske verkade på mitt inlägg. Var mest full och bitter för jag var så jäkla inställd på att gå ut och alla bangade. Det var faktiskt riktigt trevligt på festen. Jag kom på bästa drinken i mitt försök att göra daquiries, vi kalla den Midsommar smoothie (och här följer receptet):


Midsommar smoothie à la Flickvall:
Mycket jordgubbar som körs med en stavmixer tills det blir en fluffig sörja (yeah!)
Sen lite brämhults jordgubb/apelsin (lite)
Mycket ljus rom (MYCKET!)
man kan även komplettera med en del Absolute pears för extra alkoholhalt
Slå upp i ett glas med is och frysta jordgubbar, gärna ett rätt stort glas, ska fylla ungefär 2/3
Slå på nästan hela den sista 1/3 av glaset med lite Sprite
Sätt i ett sugrör
KLART :)

Faktiskt jäkligt god! Lärde mig även dryckesleken "Fuck you X!" Kul att få förolämpa folk man inte känner :) Mindre kul när man får 64 klunkar att dricka....



tvätthögen


Tvätthögen, suck det var jobbigt, så går det när man väntar 3-4veckor mellan tvättiderna...
Då är ändå inte lakanen med.


Ah, musik <3

Älskar videon med :)

bajs midsommar

Jag är full, trött, besviken och lite ledsen. Ska aldrig festa med äldre igen, dom är tråkiga. Fan jag ville gå ut på deep i Malmö. bajs.



GLAD MIDSOMMAR :)

Igår hade jag en oförtjänt bra dag och denna verkar bli ännu bättre! Har dock haft en del att göra och därav lite seg med bloggandet. Mycket stall och tvättat... MÄNGDER! Måste ladda upp bilderna på tvätthögen, den var inte nådig!

Har även jobbat min sista dag innan semestern (igår). Fick ett par jättefina silver örhängen och chokladkaka (mums!) som lite "avslutning present" av min brukare. Mitt jobb är fan så jäkla bra, känns knappt som ett jobb.

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för midsommarfirandet.

Ni får ha en riktigt fin midsommar :D





Seems like the drama never ends...

Igår gick jag och en tjejpolare ut och hade riktigt trevligt. Tog ett par drinkar och bara satt och snackade. Stället stängde vi drog vidare till en ute servering, där det också var jättetrevligt! Jag får för mig att ringa mitt "sort-of-booty-call" och det gick också bra. Kom dit och sen blev allt världens drama. Jag är så jäkla trött på den här skiten. Man behandlar inte folk så som han gör, varken mig eller hans polare som var där. Brukar annars rycka på axlarna och låta honom hållas men fan heller, han har dragit det för långt och jag stod upp för mig själv. Jag har gjort allt jag borde och till ingen nytta, han blir fortfarande pissesur och behandlar en som skit. Den här gången är det finito, jag ska ha en fet jäkla ursäkt om något!

Slutade iaf med att jag cyklade hem klockan 03.00 i natten. Kallt.



Nej nu ska jag iväg och jobba, sista jobbdagen innan über semestern. MRAWOR!




Bara sådär...

Ops! Bara sådär hade man biljetter till Peace and Love och resa med festivalbussen upp dit.
Efter PL blir det stugan i fjällen en vecka eller två, då blir dom framtida veckorna på sommaren inte så händelselösa iaf :)


I wanna go back in time!

Jag vill tillbaka, ha mera festival och roligheter >_< BLARG!
















Off to work!

I'm off to work bitchieezzzzz!


Låt dagen bli bra, då blir Åsa glad :D

HELL YEAH!!!


Suck it up!

Huvudvärk, åska, måndag, hat.

Jag avskyr sådant här väder, jag avskyr att SMHI aldrig kan få saker rätt för sig. Vädret, hur svårt får det bli? Fick lägga om min planering och dra hem istället för till stallet efter jobbet. Vilket innebär att jag snart får masa mig dit. Hade först tänkt att ställa in det men va fan bara lathet och huvudvärk. Tänker inte låta fuckin åskhuvudvärk styra mitt liv.

Men först middag!


Remember there are better days... like saturdays!


Komplimang?

När jag var ute i fredags på Hallands så stod jag och puffa till håret lite inne på damernas, då kommer en lagom halvberusad tjej in och tittar på mig och utbrister: "Fan va fint! Är du lite sådär halv-emo?" Hennes röst lät som om det var menat som en komplimang men jag själv är lite skeptisk. För mig känns emo som, ja, ett skällsord? Blev paff och visste inte vad jag skulle svara, tror jag lyckades harkla ur mig något som: "Nja det där med att skära sig har aldrig varit min grej..."

Var även en kille som inledde sitt försök till att ragga med: "Är du en såndär alternativ tjej?" Hatar det ordet. Och vad man än svarar blir det fel. Suck.



Självklart ser jag ganska emo ut på den enda bilden jag är med på från i fredags (hitills, kändes som jag var med på en del bilder):


Semester = festa?

Iaf för min del. Nu är det sista semesterdagen, för denna gången. Nästa 2 veckors period blir någon gång i Juli. Fast då blir det stuga i fjällen och sedan kanske en vecka utomlands, får se.


Jag har inte så mycket att berätta mer än att i fredags var det festa på Hallandsnation och enbart skumma players stötte på mig. Kul, eller inte.

Sen igår var jag barchef på wermlands och spela bästa musiken (rockkväll ;)) Efteråt var det lita efterfest, se nedanför:


 

 

 




Vi hade nog inte så jättekul, men det var typ 4 på morgonen och jobbat hela natten.
Nej nu ska jag hem till päronen!

En god gärning och kanske lite vinst?

Ska iväg och sälja grejer till secondhand och sedan lämna det jag inte lyckas sälja till Erikshjälpen.

Wish me luck!



(självklart ska jag hinna med lite secondhand shopping med :D)



Lite saker jag hittat bland farmors gamla grejer, älskar handväskor! Dessto underligare ju bättre :D
Dessa grejer är dock inte det jag ska sälja utan jag ska försöka kränga lite kavajer och klänningar som jag aldrig använder.


Lite ska man fan hinna blogga...

Jag var busig igår och satt hemma hos en polare och smöga lita, men det behövdes. Även om jag åter igen (vilket oftast uppstår när jag blir full eller dylikt) fick köttcrawings (kött som man äter...alltså från djur). Men jag somna så det gjorde inget.

Försov mig sen idag och stressa ut till stallet för att hinna rida en tur och nu är jag tillbaka och ska strax ner på Wermlandsnation och stå i baren och supa mig full på jobbaröl och cider.



Sen bjuder vi på ytterligare en liten fyllebild från SRF. På kepan står det följande:
"I'm not a problem drinker, I drink, I get drunk, I fall down, No problem."

WORD!





SRF i lite bilder

 

Man kan hitta ett gäng med random holländare och en australiensare på tåget för att sedan inse att dom är sjukt roliga i typ Jackass stil och därför campa med dom.

Fr vänster: Mark, Joey, Anthony, Nick, Alex, Trent, Brill/Feather... and not a looker among them :P


Man kan träffa sötaste Carolina som kontakta en från helgon för hon också drog själv. Sedan kan man sitta och supa med henne i sitt tält, när vädret är skit och regnar.

 

 

Men för att supa behöver man sprit, då kan man lifta in till Sölvesborg med tre norrmän som också skulle till systemet från SRF, JACKPOT!

 

Kunde även träffa (på tåget dom med) två sjukt osexiga italienare som var all over you som trodde jag hette Wasser. Fast dom var underhållande, på sitt sätt.




Som sagt det blåste lite, såhär tappert såg mitt tält ut under lördagen, kämpar tappert mot vinden.



Det började blåsa "lite" under fredagen många studenttält åkte med.



Grannlägrets misslyckade räddningsaktion.


När vädret inte var fyskam kunde man pröva nya användingsområden för pilotglasögon.
TOTALLY PULLING 'EM OFF! I CAN TOTALLY MAKE EM WORK!



Som sagt på festival är all form av kläder tillåtna, detta var min favorit. Han undrade om han skulle få problem över norskagränsen, vilket han inte ville då det var en "liten" dunk hembränt.




Såhär glad är man med en öl i handen, även om det är kallt!

 

 

Såhär såg det ut när jag och Carolina drog från lägret på söndag förmiddag, högen i mitten är bara skräp. Så mycket mycket skräp bla ett sönderblåst tält. Fiskmåsarna var många.

 

Orkar inte skriva om spelningarna just nu, detta är bara lite random campinghäng bilder, man tog ju inte direkt bilder när man hade det som roligast eller var mitt i det bästa konserterna.


Inte ännu om SRF

Skulle egentligen blogga om SRF nu men orken finns inte. Blev dissad av en kille som jag för typ första gången i mitt liv kändes som om man ville bygga nåt seriöst med. Antar att det är karma dock, så många pojkar som jag har lekt och dissat i mitt liv. Känns inte så tungt som jag trodde dock, vi hade ju inte allt setts särskilt mycket och jag är inte mycket av en drömmare. Jag överlever och det är kanske det viktigaste av allt, en erfarenhet rikare ;)Så nu känner jag för att ge mig ut på jakt igen, rawr. Dansgolven blir inte så säkra i sommar trots allt. Och till det här med att lite vilja ha lite kärleksångest så tar vi och daskar in en härlig dänga!

Jag kommer nog ångra det här på söndag..

Har bortprioriterat all form av praktiskt tänkande och istället prioriterat slampigheten. Man behöver bara hålla sig varm om man sover själv....! (frågan är om jag nu är allvarlig eller ej)

GAH LÄNGTAR!

Förbereder inför srf...

Maten är fixad! Jordnötssmörsmakor, flingbars och nyponsoppa blir min kost, tror nog jordnöttssmöret inte kommer härskna... Det är ju typ 99,5% jordnötter. Iaf, blev lite shopping idag med efter jag varit hos frisören. Dumma Åsa. Blev lite smink och acessoarer från Lindex, blev förvånad när jag kom in där och såg allt snyggt :/


What to eat (och lite groggvirke):

 

What to wear:


Inköp

Lite av det senaste inköpen. En schysst hoodie, solhatt, bikini och body scrub och body butter (som jag hoppas kommer att hjälpa mot mina kassa eksem :/)

 


Living after midnight

Vi drog Distortion igår, jag och min Carro darls, rätt bra drag men jag gick nog runt mest mellan dansgolven och såg lost ut. Fast det är kul att dansa med randoms. Såg även en tjej jag kände igen och insåg att det var  Vanadesse så jag gick fram och var awkward, vad säger man egentligen insåg jag när jag väl hade börjat prata, haha, jaja bra jobbat Åsa!

Var tyvärr lite sämre drag än väntat men Carro fick ragg och jag drog ett booty call, damn, börjar nog gilla denna killen... Olikt mig (sorgligt nog :( ) och så ska han ändå vara så jäkla svår!

 

Ego pics and my lovely love Carro

 


We share our mothers health

Skönaste låten, galet knarkig! Sitter nu och käkar gröt (jag är lat :P) och ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig redo för natten... Eller en kopp kaffe först får det bli :)


Tidig morgon?

Mitt öra strular fortfarande, fan, fan, fan får inte bli värre till SRF! Ikväll blir det Distortion i Malmö (annars skjuter jag mig själv, nja, eller drar Spisen :P)




EGOOOO! (har inga bilder på päronens dator så fick ta från förra bloggen :P)


Fint ska det va!.... :(

Fredagkväll och det är avtackningsmiddag, Åsa inte där, varför?

Jo för att jag måste tvätta inför SRF och detta är ända kvällen jag kan om jag inte typ vill missa distortion imorgon och det vill jag inte! Söndagen är också smockad och måndagen ska jag hinna med frisören med, så ja. Får bli såhär.

Känns lite weird att inte gå ut en fredag (jäkligt weird!) blir kanske ändå att jag spontan drar iväg när tvätten är klar, har hänt liknande förrut...


Men nej inte deppa ihop nu Åsa! Blir mat hos päronen och CHIPS :D (köper aldrig hem det själv) sen hade jag tänkt ta tiden i akt mellan maskinerna och skissa... Hmm blir typ skissa, gissa, spring med mig själv! FINT DET!




Nu tar folk studenten och såhär såg jag ut på min student för 2år sedan, nostalgi!


Inför festivalen...

Sitter nu och har lite panik då jag har massa att göra inför SRF men typ ingen tid att göra det på... (upptagen helg osv) men har idag raidat apoteket på resorb, brus huvudvärkstabletter, solskyd och intimrakgel. Yupp I'm prepared. Kanske borde slänga in kylbalsam? Men sen tänkte jag om jag är smart och använder solskydd behöver jag då kylbalsamet, okej jag är snål :P

Har även funderat på det här med mat... Jag pallar ju inte ha med mig stormkök eller kylväska så min diet kommer typ bestå av bröd. Ett mål om dagen tar man och köper väl. Sen groggen, hur ska jag fixa det? Ska man handla i Sölvesborg? Jag tror nog på modellen att handla i Lund. Hade inte tänkt sätta i mig så jäkla mycket öl då man mår kasst dagen efter... Jag vill inte må kasst när bajamajor är alternativet.

Sen saker som behöver inhandlas! Fick tag i en spexig solhatt, hade egentligen tänkt försöka få tag på en keps, men blir värsta stråhatten, asball! Ska pimpa den dessutom och min fula ryggsäck :P Ska även försöka hitta en bikini, i värsta fall får man väl dock sola i underkläder och sedan hade en varm, snygg och skön hoodie varit prima.



DAMN VA PEPP JAG ÄR! FY FAN TYP SOMMARENS HÖJDPUNKT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD



Typ sådär pepp :)


En kort o slarvig dagens outfit


Var varmt idag, matcha detta med ett par läckra mörkmintgrönaleopardsockor :P


Sommrig låt

Denna skriker sommar för mig av någon anledning, sitta i bilen, dricka öl och skråla med till denna!


Black lace

 

Damn hot woman! Hade inte bangat toppen heller....

 

 


VACKRAST

Underbar dag idag. Och tydligen är jag trots att jag är äcklig och förkyld otroligt attraktiv idag då jag har blivit stött på av 3 äldre män idag... Jupp, the oldies like me. Mest random var snubben på erikshjälpen som nog försökte få med mig i pingstkyrkan. Hittade iaf festivalryggan för 55kr, skitful men den duger!



Nej ska nu ut till stallet och hoppas att jag inte blir mer förkyld!




RANDOMNESS IN A JAR, Så här redigerad är jag inte idag!


Varför förneka sin kreativitet?

Vet ni vad jag har gjort igenom hela min skolgång? Läst kanske ni svarar, vilket iofs är sant men mest av allt har jag suttit och klottrat. Jag har kladdat och kladdat, oseriöst iofs men ändå. Hela tiden skjuter jag min kreativitet åt sidan och tänker, det är väl inte värt att satsa på. Vad har du som är bättre än andra? Istället har jag tänkt att jag ska ha ett fint labratorium/kontorsjobb. Men när jag ser mig själv i framtiden, så ja... Ser jag inte riktigt mig själv där. När det kommer till naturvetenskapliga yrken ser jag mig iofs som en fältbiolog som krälar runt i lite dynga på väl vald plats, det kan jag tänka mig :p Fast mest ser jag att jag skapar, fantiserar, är kreativ och passionerad. Fan det är nåt sånt yrke jag vill ha. Inte sitta på kontor. Fuck u Umeå! Blir ingen jägmästare... kanske om det vore att krälla runt mer i skogen så! Ska testa att ta någon kreativ kurs till våren/hösten. Se hur det går.

Jag menar inte att jag ska vara värsta flummbarnet och typ läsa "den dystra sidans konst med inriktning på porslinsmåleri" men någon kurs där det kan finnas möjligheter kanske inom produktion osv.

Blir nog fint.


Tror inte direkt så att jag har något speciellt eller extra men allt handlar om träning, träning och träning. Sen att man råkar ha lite gratis är väl inte fy skam. Så ska försöka i mitt stressiga schema skapa utrymme för att utveckla det kreativa. Det är nog dags efter flera år av klottrande och drömande.

Gah min hals och mitt huvud

Sitter på jobbet och har huvudvärk, som tur ska vi inte på någon föreläsning idag. Regnet pissar ner utanför och jag är trött så trött, ska efter stallet idag däcka i säng. Det kommer vara nice!

SOVA, drömmer om att SOVA!



BTW, WTF?! Jag är så glad att jag inte är denna människan. 80-årig tant?

Bustroll, ronja rövadotter och jävligt 80-tal?

I vilket fall som så älskar jag håret, ska lätt våffla det oftare!

Ja jag är osminkad och ser ut som 14, men tänk hur jag kommer se ut när jag är 40, yeah, told you so!!!

Är förresten inte så naken som jag ser ut!


RSS 2.0