Sånt man sällan får säga:



Teatraliskt vampyr fyllo










BOOBIES!

Halloween is dead.

Nej, egentligen inte. Älskar att klä ut mig. Men blir fest med Me, Myself and I ikväll.
Kul det. Funderar att göra slag i saken och starta en tränings/hälsoblogg något. Jag vill inte riktigt dra in det i denna bloggen som är tänkt som mitt ordbajshål. Djur har vattenhål. Jag har ordbajshål. Och hål i tandköttet. 

Denna blogg ska ju enbart vara till för mitt narcissistiska självhat. Lite blandade tankar om livets uppsidor och livets nedsidor. 


Uppsida just nu: Jag är hög på kaffe.


Nedsida: Min käke är svullen, jag vill ut och supa. Jag vill klä ut mig. Jag vill jaga man. 


Hur fan ska jag överleva denna kväll utan självmord? Det är fan en bra fråga. 


If it wasn't for the sunlight, I swear I'd was dead.


Så vart det lördag. Igen. U know the deal.

Hör och häpna, jag överlevde tandläkaren. Det hade ni inte trott va? Inte jag heller.
Har faktiskt inte allt för ont. Känns svullet typ. Som om min käke borde vara dubbelt så stor som den är. Vilket jag tror att den är med men mina föräldrar hävdar att det är inbillning.

Så hur det blir med utgång ikväll vet jag inte, har typ hört av mig till en hel del människor och ingen kan. Lutar mot en lugn Wermlandskväll, dra mejeriet eller kanske tom stanna hemma. Eller rentutav jobba på wermlands.
Något ska vi nog kunna hitta på. Säkert att ingen var på lita Malmoeee?


I vilket fall som blir det nog ingen dricka för min del. Vill inte klanta mig och lyckas få upp stygnen i käften.
Att tiga är guld.



Såhär kände jag igår när jag försökte kolla peppen hos mina vänner (för fan det är ju Halloween, asketa kul att klä ut sig och sen balla ur!):



Elakingar.

Kommer att dö imorgon, hej då

Jag kommer att dö, hatar mina tänder, hatar min mun, hatar tandläkaren. Kommer sluta i blod, svett och tårar (?)


Adjö kära blogg och vänner, vart gött att lära känna er.


(Jeeevla visdomstand!)





Heaven is hung in black




Kolla så snygg man blir om man tar asmycket kontrast och sen svartvit på det!


Old school

History seem to repeat itself.


Are you just gonna stand there?

Ska nu ge mig iväg till Becka och Prillie :D

Fick världens illamåendeattack. Obehagligt, men känns bättre nu. Blir nog Hallands och/eller spisen senare. Fint deeeeeee.
And watch me burn?




Drömmar

Det är när man drömmer bra drömmar då verkligheten är fuckad. Eller i mitt fall kanske ofuckad. Hade världens skummaste och jäkligt underbara dröm i natt. Involverade att kunna springa super snabbt över ängar, något med en provhytt på ett konstigt köpcentrum och en skogsdunge vid ängarna.

Den var bra iaf, riktigt bra.


Sexually deprived? Yesh, yesh.. 


Tycker denna bilden är rolig, kolla bakgrunden. Jag ser ut som något i en Tim Burton film, jämfört med ja, Crowned eller vad det programmet hette...


GNÄLLSÅSA!


Jag orkar inte skriva något vettigt. Förstår inte min huvudvärk och nu har jag dessutom sträckt nacken och typ bak på vänster axel. Hoppas det inte håller i sig till boxen imorgon. Annars får det väl bli spinning. Fast tänkte nog boxas ändå, kan ju ta det lite lugnare. Smärtar bara till lite när jag vrider huvudet åt höger.

Jag borde nog döpa om denna bloggen till Flickvalls gnällblogg. Så som inte folk redan har tröttnat på alla offer som gnäller. Fast ajg avskyr mer hurtigbullar som är äckligt glada hela tiden.. sådär av sig själva. 


Gillar hur knarkad jag ser ut på den här bilden.


Mother, tell your children not to walk my way...

Huvudvärk och skit. Varför går den inte över för?
Är inte på bra humör alls. Kul, kul.



Scream until you like it

Riktigt, riktigt bra var det igår. Fy jävlar. Hamna längst fram (got skillzzzz) och fick två plektrum kastat till mig både av Mike och Doug, dock försvann Mikes, varken jag eller vakten kunde hitta det, landa nog på scenen, iaf fick Dougs. Så då är det tre gitarister som jag har hittills: Doug, Empuu och Vic (från Hardcore Superstar). Små flörta lite med Doug, som för övrigt var het där han stod, glansig i svett och rev av gudalika solon. Ja jag har inte haft sex på länge, låt mig dregla lite över äldre män (dock är Blackie inget att dregla över längre, ser ut som en mormor ungefär, men han behöver inte vara snygg när han äger som han gör, dock korstecknet på slutet... what's up with that old man?).
Träffade en ball danska som också vart där själv. Tillsammans rockade vi framför scenen. Sussar i öronen...


Måste tillägga att förbandet var helt klart överförväntan, trodde det skulle vara något halv emo skit. Men lät riktigt bra Chris Laney eller nåt sånt. Universums fulaste frisyr iaf (kommer från McGyver här då va ;P) 


Going out in 80's style (jaja måste ju hylla bandet lita!)






Kommer fler bilder sen när jag har laddat över, blev inte så mycket bilder då jag dansa, söp å skrek istället....

WASP!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ikväll, så jävlar. 

Wasp, de gamla gubbarna. Som var sanslöst bra på SRF. På kb. Kommer vara kul att se dom helt annorlunda nu, i liten klubbmiljö. 

Har fyllt MP3 spelaren med låtar så nu när jag går runt och städar å har mig ska jag rocka, skaka röv och skrika lite. 
Sedan blir det på med WASPtröjan, se till attt man har pengar ute och kanske försöka smuggla till sig en autograf, setlist eller liknande. Blir fint de!


Låtar som jag hoppas på ikväll och lär få se, även om ni inte gillar musiken bör ni ändå kolla in musikvideorna, haha, så jävla konstigt 80-tal:









You never act the way you should...

Bakis men välbevarad. Johanna och jag styrde upp våra bekymmer och drog ut till Spisen igår. Trevligt med Arvid o Johan som mötte upp, lite trist att Peter inte kom om. Vi får ta det nögön annen göng. 

Idag blir det städ, höstskorsjakt och sedan vakta på Wermlands ikväll. Inget Malmö för min del.

Såhär snygg var jag när jag kom hem i morse (däcka på Johans soffa efter jag hade intagit mcdonalds mat som jag åt som om det vore det godaste jag någonsin har ätit, vilket det säkert var just då..fyllekäk är kärlek):





But I like it!




Har jag kanske kommit på vad jag vill göra?

Ah, det verkar så. Jag tycker att det är otroligt kul med sociala kontakter i min vardag och inser därför att jag måste ha ett jobb där jag får träffa människor. Vilket man gör på det flesta arbetsplatser. Men med mitt intresse för biologi, hälsa, kost osv. Och även att jag har märkt att jag gillar att hjälpa människor, annars hade jag ju nog aldrig klarat av att vara personlig assistent, har fått mig att inse att jag vill satsa på medicin och vård.

Då jag redan innan har känt att Göteborg vore en schysst stad att plugga i så tänker jag söka dit. Blir även att skriva högskoleprovet i vår. Fick första gången jag skrev det 1,4 så om jag höjer mig till 1,6 iaf så kan jag komma in på Sjuksköterska, sjukgymnast och dietist programen på Göteborgs universitet, kan komma in på 1,4 på sjuksköterska och sjukgymnast men det är liksom inte garanterat... 

Men nästa höst blir det först USA, men tänker iaf nu redan sätta upp mig i bostadskö i Göteborg om det går. Blir även att kolla över ekonomin osv, tänker ju jobba lite i Norge inför USA blir kanske att jobba lite där när man väl har kommit hem med, innan plugget sätter igång.


Älskar känslan som fyller en då det känns som man är inne på rätt spår.

Ont-sdag

Har haft huvudvärk hela jävla dagen, gymmet hjälpte inte ens. Mor och far tror att det är efter cykelkrocken. Inte omöjligt, slog ju i svanskotan och även om jag inte slog i huvudet så blev det ju ett kraftigt ryck. Hehe, ryck. 

Har iaf köpt WASP biljetter för att trösta mig. På söndag smäller det. 

Tror dock för övrigt att det blir en lugn helg, ska kanske med pappa ut och jaga på lördag. Vildsvin tror jag det är dom ska skjuta på eller nåt. Vill ju själv ha jägarlicens, bara för att... Könstig jag. Men äter hellre något jag själv har dödat än kött från köttdisken. Förrutom kyckling då. Fåglar har ingen rätt i samhället, muterade dinosaurier. 


Åsa "lazy-eye" Flickvall


You won't get with this you see!

Fan Robyn har gjort det. You can't handle me har växt sig fast sig på mig som en böld. Kommer på mig själv med att gå omkring små nynna på den hela tiden. Jaja, får väga upp det med något jättehårt. Typ Immortal (hårda norrmän?).

Krocka med cykeln idag, eller precis. Kom en gubbe på min sida på cykel, skarp sväng, vi såg inte varandra eller hörde (jag kanske hade musik i öronen). KABLAM! Landa rätt på arslet och styret blev små snett. Sjukt chockad men lyckades bete mig civiliserat. Men kommer få feta blåmärken (som vanligt då). Kul, det där. 



Back in black!

Har ni saknat mig darlings? Klart ni har, jag har saknat er!
Flikk är dålig bloggare just nu, delvis för jag inte har ett trasigt bajsfilter som inte sorterar ut onödigt ordbajs. Men idag är jag lite ledsen för Pretty Boy Floyd kommer inte till Malmö, inställt pga sjukdom :(
Fast mest är jag glad, varit sjukt fint väder och jag fick världens bästa vykort av världens bästa Sofia. Fan vad jag saknar dig gumman, men nästa år då jävlar, satan vad vi ska röja!



Lördagspeppen börjar infinna sig

Har nu druckit mitt kaffe och ur högtalarna spelar massa skön musik, får se vart skutan bär av idag. Nu blir det lite röj här på hemmaplan. Och dans i osensuella kläder och tofflor. Livet är gött! Allt känns bra helt plötsligt... hmm undrar om jag är koffeinberoende? -



Himma!

Blev att vara kvar hemma. De e gott det!
Mia och jag var och stånka på gymmet. Det är fan jäkligt skönt, man blir typ beroende. Hela kroppen fylls av fysisktrötthet! Avslappnande. Imorgon blir det kanske IKEA, annars blir det att vara ambitiös hemma och röja och ha mig. På kvällen så blir det först lite Arlöv häng och sedan blir det nog Distortion där det är något hjälte/skurk tema, men tror inte jag kommer palla klä ut mig.

Och på söndag blir det förhoppningsvis mys och häng på Nova med min älskade CarroBarro! Hur blir eran helg små sötisar?
PUSSPUSUUSUSUSUPUSS




ÄHN BELD!


RSS 2.0