Koppla bort tankarna

Nej nu ska jag ut till stallet och bara koppla bort tankarna och ta det lugnt.
Love 'em horses. Skönt att bara släppa allt.

Jag är inte så rik längre...

Har betalat hyra, Sonisphere, telefonräkning och nytt körkortstillstånd. Och jag får inte mycket lön nästa månad och ännu mindre i September månad. Och jag har ett stort beslut att fatta om jag ska bo kvar i lägenheten (den lägenheten min bror och jag skulle dela sket sig) till december eller om jag ska flytta hem till mor och far. Fy fan va svårt.


Såhär ser jag det, fördelar/nackdelar med att flytta hem igen:

Fördelar:
*Sparar pengar - ca 4000-5000kr/månad (mat + hyra +el)
*Slipper tvätta själv
*Får lagad mat, dock har inte mina föräldrar det mest hälsosamma vanorna
*Har någon att umgås och prata med om jag behöver
*Kan övningsköra varje dag
*Om bror hittar lägenhet eller dylikt så kan vi flytta in direkt. Eller om Carro eller jag skulle hooka nåt.
*Om jag vill resa iväg osv så kan jag i princip bara packa och dra

Nackdelar:
*Tjat, bråk
*Mindre frihet
*Längre till jobb
*Längre till stallet
*Mindre utrymme, väldigt mycket mindre
*Sämre relation till mamma o pappa?


Nej fy fan. Vet inte alls hur jag ska göra... Hur hade ni gjort?
Måste nog komma på vad jag vill göra lite längre fram. Ska jag resa nästa sommar och ännu viktigare vad ska jag göra i vår? Ska jag fortsätta med mitt jobb eller dra till Norge eller plugga?
Helvete...






Van Nuys

Man borde inte lyssna på låtar som denna så sent på natten. Men, what the hell, kan inte hjälpas.

Tjejmys

Nu ska Carro o jag gotta oss ordentligt. Precis käkat köttbullar med stuvade makaroner och MASSA ketchup. MUMS! Jag är ganska grym på det här med att stuva saker....

Iaf, blir film hela kvällen. Troligen mest b-skräckfilm. :) Glad.


Fula sig!


Vermilion Pt. 2

Avslappnad och deppig men va fasen, det funkar

Kvinnogöra?

Ska få tummen ur nu och städa. Blev inte så mycket av det igår. Och idag blev ingen bio men för mycket mat däremot men tjejerna hade trevligt som alltid.


Var även på stan och fixa bank-id, köpte whiskey (dö bananflugor, dö!) och handla lite på rean. Och nu sitter jag faktiskt och tröstar mig med en whiskey sour, jävla mensvärk.




SMIRK!


Bank ärenden m.m

Ska driva runt ett tag på stan idag, fixa bank m.m. Sen ikväll blir det bio med Prillan o Becka, Inception står på schemat. Hoppas det blir bra! :D



Äsch... har inget bättre för mig...

Så här kommer fortsättningen på lite reafynd! OMG BOOBIES (och lite mage ;) )
Note to self: Torka spegeln!




Tröja, Bikbok: 75kr.





Tröja, Pink n Purple: 99kr.





Tröja, Hm: 50kr.





Virkad tröja, Lindex: 175kr.

Are we in Africa or what?



Triss i Zebra. Roliga är att jag inte har tänkt på det när jag köpte grejerna!
Lägger upp de andra outfits sen, tog inte så mycket bilder tröttna efter 30min :P Haha. Men nu är här städat!





Klänning, Gina tricot: 175kr (?). Skor, Skopunkten. Skärp x 2, ullared (haha!) Fast kommer nog inte våga ha på mig klänningen på ett tag, vill ha lite mindre mage innan. Men det fixar jag på gymmet, ska köpa kort efter semestern!




Tröja, Pink n Purple: 75 eller 99kr. Skor, dinsko: 299kr. Leggings, Vero moda. 




Jacka, Vero Moda: 799kr. Leggings, "Tältvaruhuset i Funäsdalen": 70kr. Skor, dinsko: 299kr. Linne, Gina tricot.

Bra tänkt Åsa!

Ska nu städa, fick värsta peppen, tänkte även röja lite i min garderob och ha lite mini klädprovning med mig själv. Bra där Åsa, haha, nej men har reahandlat/handlat en del i sommar och inte riktigt provat kläderna å sådär så tänkte göra något roligt medan jag ändå har tråkigt, så blir lite bilder senare.



Nej jag är inte narcissistisk.




Inte alls.








Jorråsåatt

Dom jävla insekterna hittar in genom dörren, men dom kan fan inte hitta ut. Får typ leda 4 flugor ut dagligen som bara bumpar in i fönsterrutorna. Störigt.
Vilket i-landsproblem.

"Fest mitt i sommar"-festen

Var väldigt trevlig. Är glad att jag gick :) Och vi sjuka ur i myshörnan och snacka såpass mycket låtsas danska att det tillslut var jobbigt att prata svenska.

"Di trie venernä sitder å drickerrr sprit. De gör de gatt!"

Nej men ärligt Becka o Helena, bra jobbat! Helt ambitiöst med partytältet och allt. Dock var vi ju lite för dumma för eran vägbeskrivning ;)

Idag ska jag sega! Och kanske städa lite. Suck.



Fylleposer!

What to do?

Är bjuden på fest ikväll, vilket säkert kommer bli jättekul. Grejen är den att jag är så jäkla jätte trött :/ och seg.

Känner bara för att bädda ner mig framför tvn. Inte alls på festhumör. *drar täcket över huvudet*




Sen ännu viktigare! Jag måste ta tag i Sonisphere, jag har varken resa eller boende. Iiiiik!
Paniken börjar växa lite...

Comp up and running!

Datorn fungerar igen, visade sig att recoveryn låg på D-disken, bra där Åsa!
Är dock för bakfull o seg just nu för att skriva. Frukost dags!




Revenge of the mjukisporr

Jupp, it sucks to be me... njao, well nästan.
Har fått virus på datorn (så är hemma hos mor o far och skriver). Och det är inte något litet busigt virus utan ett ont och elakt. Det är sånt man får för man tänker ladda hem Lolita (från 1997) och titta på. Såklart får jag förklara det för min brush: "Eh, jag alltså, eh, ladda hem en film. Och nu har jag elaktvirus..." "Vilken film?" "Ingen särskild..." "Mhm?" "Jo, eh, Lolita... alltså den från 1997!"          "Right..."


Det som är sämst är att jag nu inte verkar hitta rätt recoveryskiva. Hade ändå länge tänkt att blåsa datorn. Nu får jag bara en extra sporre. Men var är skivan?! GAH!!!!!!!!!!

Så ja om ni undrar varför jag inte är online osv. Nu vet ni.

Gladast!

WOOT!
Jag ska till Sonisphere. Det kommer bli magiskt. Skitsamma att det var dyrt (köpte på biljettshopen vill inte bli lurad av privatperson), man lever bara en gång!
Och havregrynsgröt är billig och bra mat :)
Ska ni med eller?!




Åh snart står man i publikhavet igen. Imperial State Electric med Dregen (från Peace and Love).
Ihhh!!! Längtar!


Beslut, beslut

Fan ska jag till Sonisphere eller inte? Jag kommer nog ångra mig halva mitt liv om jag inte åker....

Men jag har ingen att åka med, god hur ska jag göra?

Har ju pengar att kirra en biljett från nätet. Åh...

Lite bra musik

såhär mitt i natten!

Eclipse

Idag ska Prillan och jag gå och se "Eclipse". Vi är dom två "twilight människorna" i vårat lilla tjejgäng. Fast Prillan är snarare nörd! Hehe. 

Det är ganska roligt för jag är team Jacob (älskar vargar och indianer!) och Prillan är team Edward (blö, trams!) men det roliga i det hela är att alla förväntar sig att det ska vara tvärtom. Mycket för jag var svartrockare och en av mina favoritfilmer är "En vampyrs bekännelse" och Prillan, ja hon verkar inte gilla mörka, mystiska och gothiska saker (no offence). Inte för jag gillar det så överdrivet mycket men, men...

Varför jag egentligen är Jacob fan är för att Edward säger ju det själv "allt med mig bjuder in dig" alltså gillar hon ju honom enbart för att han är vampyr och har den där dragningsförmågan. Nej en het, vild indian ska det vara! Som dessutom gör sig förtjänt av Bella utan några specialkrafter eller stuff.


RAWR! Hotness!




Egentligen är jag inte ett totalt Twilight fan utan mer läst böckerna (som är rätt kässt skrivna, dock fastnar man i dom ändå) och tycker filmerna är rätt sevärda. Om inte enbart spana in hur tjejerna i salongen reagerar.




Just do it then!

Fuck det jävla körkortet, tydligen hade mitt tillstånd gått ut så nu får jag ansöka om nytt. Bajs, hade tänkt jag skulle ta det nu innan hösten. Kan ta allt från 2v - 2 månader att fixa ett nytt... yay!
Men har bestämt mig för att under tiden ska jag plugga teori. Och lära mig spela gitarr. Har alltid älskat att sjunga och musik generellt. Så jag tänkte varför inte? Går hela tiden och tjurar över att jag inte spelade något när jag var yngre men ffs jag blir ju inte yngre så det är ju bara att sätta fart. Sitter just nu med gitarrbus 1 och youtube och jobbar. Haha, lär mig träffa strängar och dylikt.
Om ni har några bra tips på vart jag kan hitta mtrl och dylikt som kan hjälpa så säg till!



Our next guitar hero? *LULZ*

Sina svaga stunder

Jag vet att det är delvis alkoholen (man blir deprimerad av de kemiskaprocessen som sker när kroppen bryter ner alkohol) men just nu mår jag skit. Vill dra ett täcke över huvudet och bara skrika, skratta, gråta. 
Känns som jag står och stampar på samma plats. Att jag inte tar mig någonstans, varken själsligt eller fysiskt.
Har haft en bra dag med polarna och även trots det kan jag inte se det positiva. Bara låter det negativa mala om och om i mitt huvud. Vad håller jag på med?



Bra där Åsa.

Summan av kardemumman (okej ni får skjuta mig för det uttrycket) är att det inte är bra att sitta i en stuga och bygga upp massa energi. Jag var som en kalv på grönbete igår. Käka gräs tills jag nästan kräks. Seriöst drack jag alldeles för mycket. Det är någon dålig karma över Deep. Sen att jag inte hitta något intressant att ragga på igår, som var singel då, gjorde inte det hela bättre.

Träffade även Vanadesse och hennes kompis, Josefin, hoppas jag att hon hette, för annars är det lite tragiskt att jag inte kan ta till mig ett namn under en kväll. Mycket trevliga töser iaf :)


Här ser ut som "jag vet inte vad" och jag orkar inte städa. Två förfester, gah!


Jag vill ha pizza.





Johan å Åsa, fyllepåsa(r)












Men ååååååh, garderoben, kom på nåt!

Försöker lista ut vad jag ska ha på mig ikväll. Jag gör noll framsteg. Det jag avskyr mest med sommaren är att man måste räkna in att det kommer vara sjukt lökigt. Tajta grejer, läder detaljer m.m går bort. Eller det är ett dilemma... lökig och sexig eller lite halvdan sådär... och troligen lökig ändå.

Zombiefeets

Mina fötter är så äckliga att jag vill kräkas. Har typ åtta skavsår, gamla som håller på att läka och fräscha nya från igår som typ "saftar" sig. Och jag har precis badat så huden är sådär äckligt fläkt och vit. 


Nämnde jag att jag har fotfobi? Skönt att äcklas av sin egen kropp...

Ughhgghhhg, min hjärna.

Förfesten var lyckad och så var utgången med. Fan va man var on fire.
Fick sjukt mycket komplimanger. Säger att det är mina sjukt grymma dancemoves ;) Haha, nej skämt åsido, jag tror att det är det där lilla extra självförtroendet och peppen man utstrålar när allt har gått ens väg och humöret är på topp.


Träffade lite gamla klasskompisar med. Den ena brukar vara en fitta och typ aldrig hälsa under gymnasiet om man sågs i korridorerna, trodde sig som fan. Men han var riktigt trevlig igår. Tummen upp. Det gillas att man inte beter sig som man har en pinne i röven.
Men allt gott för något ont med sig... eller hur det nu var. Mitt huvud känns som sås och jag ska ut idag med. Men shitpommes det kommer bli bra idag.


Nej nu ska jag bada.



Tog inga bilder igår :/

Spana lite... hmm...

Gårdagens och dagens inköp, haha, tack vare Vanadesse så köpte jag Zebraklänningen, fast ska kanske lämna igen den, satt inte lika fint på mig som på skyltdockan...

Och ja, kläderna ser crap ut för dum blixt på kameran och en något stressad Åsa...













I came to dance not to socialize

Lite halvphail på utgången igår, inget folk på Lunds nation och så begär dom tattarna 100kr inträde ändå (sommarkort +50kr). Så nej det blev inte av. Istället drack jag för 200kr på Ariman och Mynta. Bra där Åsa!


Ingen kk som svara på bootycall heller. Faen!


Nej ska göra mig iordning och spana lite i Lund, sen blir det att städa för här ser ut som fan (seriöst, hade masssa grejer på sängen som jag bara slet ner igår i mitt fyllerus) och jag ska ha förfest ikväll innan Hallands.


Love ya all!



Kära psykosbok

I fjällen började jag skriva en psykosbok(dagbok) och nu börjar jag fundera på varför jag inte skriver ut det på bloggen. Ja, det jag skriver i den får mig att framstå som en person med brister, fel, att jag inte alltid är helt PK. Varför är det så svårt att visa sina svagheter? Om alla vågade visa lite mer av sig själva tror jag att vi kunde minska varandras ångest, tillsammans.

När man träffar folk i det offentliga rummet verkar alla alltid så jäkla glada, perfekta, bekymmerslösa. Men det är vi inte! Jag är det inte iaf. Även om jag kanske framstår som det när man träffar mig på stan. Men ni ser mig inte när jag vaknar upp bakfull och förjävlig en söndagsmorgon, när man bakfylleskiter, när man grinar till en b-film, skickar iväg ett bootycall sms, när man bestämmer sig för att käka maten man har lagat fast den smakar k*k, när mensmagen är svullen och man bara vill dra täcket över huvudet.
Så jag har bestämt mig. Jag tänker börja vara mera ärlig. Allt tänker jag inte dela med mig av (man behöver integritet till en viss del) men jag tänker dela med mig mera av mina "svaga", mänskliga, tramsiga, omogna sidor. Det kanske hjälper någon... eller ingen.



PERVO!

I brist på något att berätta...

Jag i svartvit, lulz.




Värmebölja, aye?

Här är kallt och rått, molnen går så lågt att dom är lägre än stugan! Och det har regnat massor i natt.
Imorgon drar jag till Skåneland och är hemma torsdag, tidig morgon. Åker typ buss hela vägen. Tänkte att det var lika bra då tågen verkar har haft en hel del teknikstrul.... Och jag slipper många byten och kan sova, sova, sova.
Idag ska jag utnyttja tv-utbudet och inte göra ett smack. Typ sitta och slö titta på E! och Comedy channel. Skumt att vi har fler kanaler här än hemma....
Ingen värmebölja här inte.

Pesten

Satan har sänt ut sina små djävlar. Dom letar sig in överallt och driver människan till vansinne.
Kryper i hårfästet och biter sig fast i huden. Man kommer inte undan. Kliar, slår, river.



Jävla knott. Jag hatar er.




Tydligen så är det värmebölja i Skåne, igår var här 12 grader.
Tror jag åker hem på onsdag.

Screw you guys, I'm going home!

Lappsjuka

Lappsjuka är när man är deppig i brist på socialtumgänge.
Jag är lappsjuk. Jag är även sexuellt frustrerad. Vansinnigt. Funderar på att springa ner till vägen, lifta till norge eller landet ingenstans, försöka hitta någon rolig heting att umgås med. Men vem lurar jag? Jag är fast här. Och som ett hån hittar jag en festbild från Hallandsnation.
Inte för jag har någon aning om vem dom tre osexiga männen är, men den söte pigen är Kajsa *kärlek*

Utsikt när man borstar tänderna


Fredags filosofi

Jag är rusig på rödvin och funderar på nattfiske.






Faktiskt riktig fisk för en gångs skull.

Bra poplåt!

Sjukt bra poplåt faktiskt, alla tjejer tror jag känner igen sig. Iaf alla som någon gång varit lite olyckligt kär. Om inte denna blir en klassiker, ja då vet jag inte riktigt vad :P

Abstinens

Jag vill ta en lång dusch, schamponera in håret lite slarvigt sådär och raka benen. Knyta en handduk runt håret, gå till mitt sovrum, sätta på hög musik. Gärna Hardcore Superstar: "We don't celebrate sundays" eller kanske Prodigy "Firestarter" vilket som funkar. Börja sminka mig, välja kläder. Ha Caroline eller annan skön person komma över. Dela en drink, känna sig snygg, prata internet/musik/youtube-klipp. Ta en taxi eller hinna med en buss eller ett tåg. Stå i en lagom lång kö. Så man får lite förväntningar men ändå inte hinner bli irriterad eller tröttna.
Gå in på stället, hooka garderob, hooka en drink eller en öl eller kanske en cider. Dansa, konversera, bli trött i fötterna, bli nästan trött på folk. Hitta ett snyggo, dansa lite, snacka lite. Kanske byta ett nr, kanske (troligen) mer.
Somna nöjd. Vakna upp bakfull. Fylleångest. Ta en dusch.
Repeat vid behov.
Här är mycket mygg, hur har ni det?
FYLLERUS :D

Herre på täppan

Stugan är spartansk, samtidigt som den är modern. Det finns en mulltoa som luktar just mull. Det finns en källa där man hämtar vatten. Det vattnet som leds in i huset är från bäcken, smältvatten. Man eldar i vedspis och karmin. Samtidigt finns det nyinköpt platt-tv, dvd-spelare och parabolantenn. Här finns en laptop med mobilt bredband där jag sitter just nu.

Det är något konstigt som faller över en när man är i stugan. Den där känslan som infaller sig när man har ett fjäll runt husknuten. Ett fjäll vars knös man når på ca 40 min och vars topp man når på ca 60min. Man blickar ut från toppen och man är ensam, eller man inser att man är ensam. Egentligen samma sorts ensam som man är i stan. Fast i stan ser man den inte så tydligt. Där är det en massa människor i vägen.

 


Härliga Härjedalen

Är i stugan och skaver, ska snart ut på långtur. Har längtat flera månader på att dra till stugan och nu när jag är här får jag panikångest och ingen inspiration alls. Vill hem till Lund/malmö secondhand shoppa, börja flytta ut ur lägenheten och gå ut och dansa röven av mig. Och gärna ta en ridtur på Marillion, skulle sitta fint med en ordentlig galopp.
Nej får försöka njuta av tiden här och tänka att jag snart är i Lund och kan göra allt det där då.
Ha det fint, nu ska jag slå ihjäl mygg!
Lite fler bilder från Peace and Love :)

Guldkornen från Peace and Love

Guldkornen från PL var att jag lyckade få ett Hardcore Superstar plektrum plus att jag stod längst fram<3 Att jag träffade hela Crashdiet i publiken på Michael Monroe. Var lite småberusad så svamla mest med dom, men fick bilder (på mobilkameran för att min kamera bestämde sig för att lägga av, bajs) då hade redan Eric dragit när vi insåg att jag kunde använda mobilkameran. Dom är ett schysst gäng killar tbh. Simon sa att han kände igen mig och vi träffades faktiskt på Swedenrock när holländarna o australiensaren (han avgudar crashdiet) skulle fram o hälsa efter Cinderella. Så dom verkar jäkligt down-to-earth och bryr sig om fans, eller så har dom inte så många fans, hähä :P Synd att man var rätt så jäkla äcklig dock när man träffa dom så bilderna blev som dom blev. Bilderna kommer senare för jag har inte kabeln till mobilen i stugan.

 

Citaten som är värda att nämnas:

Michael Monroe klättrar upp i ljus/ljud tornet och utropar högst upp: ”We all gonna die so might just aswell stay high!”

 

Gabbe förklarar/översätter: ”Seize the day. Carpe diem. Fånga dagen.”
Dave (är australiensare (också), kan inte svenska så fantastiskt bra): ”Fågel dagen?” (på bruten svensk/engelska)
Detta ledde till många sjuka fågelassociationer och budskap som spreds ”Fågeldagen!”

 

Dave missuppfattar igen:

X: ”Förlåt”

Dave: ”Vadå för låt?”

 

Att Dregen var gästartist hos Imperial State Electric är väl inte fyskam heller :)

 


Festivalen eller ja, vad jag nu ska kalla detta…

Som ni vet om är jag verkligen inte renodlad rock. Skulle beskriva mig kanske lite som en smältdegel, all skit åker i, men ibland går det inte att smälta, oavsett hur mycket man höjer värmen. Eller vad var det för jäkla liknelse egentligen?

 

Iaf det banden som åkte ner under PL var (utan någon form av inbördes ordning):

 

Hardcore Superstar – var bäst : ) sjukt bra live, längst fram och öste!

Robyn – underbar stämning och dans

Jay-Z – älskar att dansa till hiphop, galet mycket folk

Imperial State Electric – Dregen var överrasknings artist, shit galen bra överraskning!

National teaterns rockorkester - sjunga med vänligt och härlig stämning.

Michael Monroe – publiken seg o liten, men Michael var galen som alltid

Crashdiet – publiken galet seg (sista dagen 15:30, 29 grader varmt, inte så konstigt), var längst fram (jag rockar alltid!), fick se Simons röv och tyvärr hade dom lite teknikstrul,

Europe – NOSTALGI :D

Familjen – hoppades att dom skulle spela snurrar i min skalle innan jag gick till Europe, var rätt kässt det jag såg

Hoffmaestro – överraskande roligt!

John Pogerty – Klassiskt och trevligt, var helt slut så satt bara o lyssna

Meshuggah – Hårt och bra, lyssnade på dom mycket när jag var 16-17, så blev lite nostalgi ändå!

Khoma – ren kärlek, dom är så jäkla bra, började med rätt liten publik, ballt att se hur fler slöt upp. Came home är kärlek.

Julian Casablanca – skön snubbe, skön konsert, trots regnet

The Hives – eller The Hiv, halva belysningen funkade inte, såg någon låt och gick vidare… minns inte vad jag titta på istället, dom är bra men aldrig riktigt fastnat på mig

The Ark – var dans och sjunga med vänligt, Ola hade helt klart bäst scen snack.

 

Band jag är mest arg att jag missade:

Alice in Chains

Them crooked Vultures

Kim Wilde

 

På det hela taget nice!

Har säkert missat en massa!

Peace and Love

Ja vad ska man skriva för att detta inte ska bli ett bisarrt långt inlägg som ingen orkar läsa?Tror jag kanske delar upp det lite, detta får bli själva festen/campingen delen, kanske.

På det hela taget kände jag mig ganska gammal, var rätt många unga så att säga….minisar. Och allmänt så lyckades jag aldrig bli ordentligt full, hmm, kanske första kvällen då jag hamnade i en ganska random mans tält, han var iaf inte lammkött men inte direkt min typ… Iaf jag insåg varför man inte ligger på festival – det var allmänt jättedåligt. Något minitält + luftmadras + skapligt full = sämst. Nej random hångel går väl an men tack vet jag krogragg och säng! Eller kanske större tält med liggunderlag istället och inte riktigt sånt fylleslag?

Dom andra kvällarna höll jag mig rätt bra i skinnet. Lyckades aldrig bli riktigt full, nästa år blir det mer starksprit. Dagarna var asvarma så jag och Charlotte drog med duschdraperi, silvertejp, kvastskaff från Rusta och byggde ett solskydd. Jag var värsta McGyver under festivalen, öppnade även konservburk med sax.Var fortfarande störtvarmt. Man kom inte undan värmen vilket gjorde en lat och missade massa band. Helvete. Det är en annan deal och missa för att man festar och har kul, men för att man är sliten, varm och trött… inte ok.

 

Annars var det som på det flesta festivaler. Gå runt i camp, förlora sin värdighet och vara glad J

Kommer även lite Dave citat senare o andra fina citat. Haha. Och diverse händelser från festival området.

 

 

Tack, Camp Omoralisk -2010! (bestod av):

Gabbe:

 

Charlotte:

 

Dave:

 

Åsa (den vackra bilringen bjuder jag på :P):

 

Och en vacker drös med småtöser som kom med för dom satte sina tält hos oss: Rebecca, Louise, Freja, Lisa o lite annat löst folk som tillkom :)

 


RSS 2.0