Bra där Åsa.

Summan av kardemumman (okej ni får skjuta mig för det uttrycket) är att det inte är bra att sitta i en stuga och bygga upp massa energi. Jag var som en kalv på grönbete igår. Käka gräs tills jag nästan kräks. Seriöst drack jag alldeles för mycket. Det är någon dålig karma över Deep. Sen att jag inte hitta något intressant att ragga på igår, som var singel då, gjorde inte det hela bättre.

Träffade även Vanadesse och hennes kompis, Josefin, hoppas jag att hon hette, för annars är det lite tragiskt att jag inte kan ta till mig ett namn under en kväll. Mycket trevliga töser iaf :)


Här ser ut som "jag vet inte vad" och jag orkar inte städa. Två förfester, gah!


Jag vill ha pizza.





Johan å Åsa, fyllepåsa(r)












Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

haha du va inte ensam om att va packad. fan va packad jag va där ett tag. spec när jag kom hem sen... Vakande för en timme sen ^^ Har ett gäng härliga fyllebilder på oss. ;D

2010-07-18 @ 13:22:51
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

haha fan va bra ;D Josse väckte mig. Annars hade jag nog sovit än. Mådde fan inte jättebra när ja kom hem asså ;D så jävla fail med lediga snygga killar. var väl två snygga på hela stället, du vet vilka jag menar, och både har fan brud! hindrade ju iofs inte en av dom från att stöta på mig förra gången som vi pratade om. ;)

2010-07-18 @ 13:46:40
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Jamen eller hur! Blev dock förvånad att du visste att det va han ja pratade om^^ såg du oss förra gången eller? Ja, jag har fan gett upp. Män e skit! Ska fan bli nunna.



Jag e redan pepp för ny utgång ;D Så bra lever har jag! Mår inte ett dugg illa. Dock stoppa ja fingrarna i halsen när vi kom hem imorse för ja kan inte sova när ja e full ^^

2010-07-18 @ 15:57:03
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

hahaha okej ;D Ja det märsktes inte den gången att han hade brud iaf. Eller jag räknade ut det efter ett tag när vi dansat me läpparna 2 cm från varann men han aldrig gick all the way. Fuck flickvänner asså ^^

2010-07-18 @ 16:31:41
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Sandra

tack du :)

2010-07-18 @ 17:06:32
URL: http://messydiary.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: men eller hur! så jävla fittig så det finns inte, han hatade oss från första stunden han såg oss. han trodde att vi var två Slash horor först också, två blonda brudar hade försökt komma in på hotellet och sagt att dom kände slash. vi ba: men det är inte VI!!! störd, haha.



2010-07-18 @ 17:32:41
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0