Jag kommer nog ångra det här på söndag..

Har bortprioriterat all form av praktiskt tänkande och istället prioriterat slampigheten. Man behöver bara hålla sig varm om man sover själv....! (frågan är om jag nu är allvarlig eller ej)

GAH LÄNGTAR!

Kommentarer
Postat av: Last Exit

Sv. jag påboörjade min packning.. kom inte sååå långt.. men jag har i allafall fixat de viktigaste... Spritne så jag slipper sticka in om Sölvesborg!

2010-06-08 @ 09:21:17
URL: http://lastexittonowhere.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Folk va rätt tråkiga där vi stod oxå tyvärr. Det var jag, Josse och kajsa som höll igång ^^ Kom två små pygmétjejer och började knuffas och armbågade mig i sidan o när ja sa "men lägg av för fan" så började dom ju såklart försöka trigga mig att bråka. kollade bara på dom, skakade på huvudet och vände mig.fattar inte vad såna folk ska på konserter o göra när de bara står o skriker att förbandet ska gå av scenen, att dom suger och försöker starta bråk med folk omkring. men men det finns fan folk till allt. va synd att dom inte öppnade upp för er! vi kom riktigt nära vilket man kan se på bilderna :P Jävla drag va det framför scenen i alla fall och jag e så sjukt nöjd!



trist att man inte sprang på dej på srf då! var överlycklig på aerosmith! fy fan va underbart och det känns så jävla grymt att ha fått se både dom och kiss samma vecka :)

2010-06-14 @ 15:17:44
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0