AMEN JADÅ

Förkylningen börjar ge upp.

Det lutar mot stugan i helgen, träffa släkt (moster, morbror å gammelmoster) plus bror och Emelie som pallar sig ner. Blir nog fint dé!

Ska försöka lura med dom till Ullared :D

The 80´s back?


PÅSERFEJSET!



"HÅLL IN MAGEN SÅ MAN KOMMER FÖRBI Å FRAM!"




Höhö, det är alltså detta jag gör när jag kommer hem efter en utekväll, tar poserbilder. Pinsamma dessutom!

Some explanation here...

Jo alltså Åsa är pisseförkyld. 


Åsa har inte gjort så mycket spännande men frisyr bilder dyker upp m.m

Åsa har fokuserat på att komma igång med sin träning, vilket har tagit lite på krafterna.

Åsa har massa att röja hemma fortfarande med sitt nya (gamla) rum.

Åsa jobbar en hel del, mycket.


Mest av allt vill Åsa sluta prata om sig själv i tredje person.

Nej där ljög hon, mest av allt vill hon bara att snoret ska sluta rinna.


Puss

Inaktivitet

Jag vill beklaga om det inte blir så mycket som händer i bloggen under veckorna. Försöker skriva ett inlägg varje kväll men är inte säker på att det kommer bli så i fortsättningen. Mycket för jag vill ha något någorlunda vettigt att skriva om och just nu känner jag ingen inspiration riktigt eller att det händer så värst mycket i mitt liv. Eller det är kanske snarare det det gör, jobbar, tränar, försöker hinna träffa folk, försöker bringa ordningen i kaoset där hemma...


Så egentligen ska jag nog inte klaga på brist av inspiration och för lite som händer för att det inte blir något vettigt bloggande, utan kanske snarare motsatsen. Fast iofs har min blogg aldrig varit vettig.


Så jag ville bara uppdatera er om att ovettigheten fortsätter men kanske mer sporadiskt.


Om ni läste detta är jag stolt, jag blev sjukt uttråkad av att bara skriva det.

Fy fan, nu slutar jag innan det blir värre..

Nytt knullrufs

Älskar förändring och håret är det som är mest tacksamt och roligast enligt mig att förändra. Har haft mycket olika under åren, mer eller mindre extremt. Oftast mindre. Men bestämde mig för att ta ut svängarna och ge Camilla lite fria tyglar. And I like it :D Ska definitivt gå dit igen. Kunde tyvärr inte fotografera hur pass snyggt det är i nacken. Och det blonda är blondare än vad bilden ger sken av. 











Gah, får mersmak, undrar vad man ska göra nästa gång? :D
(fast nu får jag hålla mig ett tag framöver! )



Nej men, en måndag till!

Jag orkar inte prata politik, jag spyr. Är så sjukt trött på politik så ja. NOG ÄR NOG....GAGHAGHAGHAGHGH!


Här i Skåne är det pissehöst - grått, regn, vinden från helvetet...av is, grått, lite mer grått, grått, grått. GRÅT!

Har faktiskt varit och klippt och färgat mig idag, höhö! Men ni får inte se resultatet förren imorgon, då det ska blekas på lite mer, slingor å sånt ni vet.

Jag postar även en bild ifrån helgen då jag kände mig snygg.






Fan blev ju två, men den sista är porrig, så det räknas ju inte eller nåt.

På en buss, på en båt

Skulle uppdaterat, men nu vankas det mat o ja, äta bör man annars dör man eller hur det nu lyder.
Så här kommer lite random bilder bara. Varsågod!















I work hard and party dirty

Blev inte så mycket bilder då jag är dålig på att ta sådana...




Jonny Prynce




Spanky Savage






Nej, nej jag var inte full... Notera mitt örhänge som jag har tappat i urringningen. Haha. Så jäkla pinsam! :D



Kommer bättre uppdatering när jag väl lyckas lägga över fler bilder och organisera min tillvaro.

Hmm låter som jag aldrig kommer att uppdatera något igen...

Ont i min bakfylla.

I'm having trouble just holding the spoon...




Hej, din bakfulle jäbel.. jävel.


Snälla
doktorn, jag har ont i min bakfylla vad ska jag göra? 
Åh, så ont. Höhöhö. Ska nu bara mata mig själv med vatten och minnas vilken klant jag är. Man kan fan inte börja festa redan 19.00 på kvällen. Då kommer man aldrig till Malmö, man hamnar på Max. Haha. Bästa episoden är när jag tycker "Va fan, så jävla full är jag ju inte, jag ska nog fan dra med till Malmö ändå" Och börjar gå mot bussen igen och random kille i sällskapet "Åsa du ska nog inte på igen, häng med till Max istället." Och jag lyder bara sådär.


Happ.

Jaja jag spara väl lite cash på det iaf. Sticky Dirt's spelning var väldigt bra. Det jag såg innan jag behövde ta det lite lugnt. Satt och socialisera lite med Dirty Penny. Vilket smarthuvud jag är som klantar till det bara sådär när jag har halva inne. Nej men alkoholen, varför sviker du mig så?

Arbetsdag

Gissa vem som fick uppgiften på områdets arbetsdag att städa ur sopskjulet?






Mina föräldrar ska vara väldigt tacksamma att ha en sån underbar dotter som jag som gör detta för dom på en lördag förmiddag :/

Töser vill ni festa?

Det finns plats kvar på bussen som bjuder på en helkväll med rock i både HBG och Malmö, som jag skrev om i detta inlägget kostnaden för bussen blir 100kr + ca 70kr inträde till rockbåten och sedan 40kr inträde på Distortion. Det kommer bli skitkul och det blir lite förfest innan bussen går 20.30! Sticky Dirt arrangerar det här fina kalaset :D

Så hör av er om ni vill hänka - först till kvarn.




Rycktas om att Dirty Penny kommer sluta upp för utgång i M-town..

"Tuffa" gänget

En polack, en Pålsson och en Flickvall.


Och en cider jag inte skulle dricka...



Från Spisens nyöppning.



Fixar inte sånt..

Just nu känner jag att jag inte fixar några förpliktelser överhuvudtaget. Fixar jobbet. That's it. Så ska se till att just nu inte ha några förpliktelser hos andra tills jag har kommit över det här vädret. Förstår inte hur väder omväxlingar kan ställa till det så för mitt humör, min ork och min pigghet :(
(Detta gäller inte min träning (som iofs är för mig själv och ingen annan) som rullar på fantastiskt bra! Jag är inte ironisk, helt ärligt. Men kom igen jag är verkligen inte det, det går finemang :)!.)


Nej nu ska jag dra ut bror på en bro-menad, fläsket ska brinna. Höhö.




Flikk lé Vall 18 år gammal. Jag är på mina föräldrars gamla burk...





Ytterligare roligheter på G!

På lördag blir det party för hela slanten. Ska nämligen åka buss upp med ett av banden som ska spela på Rockbåten i Helsingborg "Sticky Dirt". Min gamla ridlärares pojkvän spelar i det bandet och blev medbjuden i lördags - sjukt kul!

På båten kommer även Dirty Penny och Killer clan of fun spela. Men kvällen slutar inte där. När alla bandet har spelat och man är allmänt trött på båtlivet så åker bussen ner och det blir utgång på (ja du gissa rätt!) gamla goda Distortion.

Så med blicken riktad mot lördagen blir det inte så svårt att genomgå resten av veckan och ta det lite lugnare på fredagen :) Ska även vara värsta ambitiös på lördagen och delta både i arbetsdag på vårat bostadsområde (okej mor o far tvingar mig) och hjälpa Johanna på 4h-gården.







Ses vi där kanske?



Inte trött... eller?

Helvete kan inte sova. Fattar det inte brukar slockna av mig själv direkt när jag går och lägger mig. För mycket tankar som mal antar jag. 

Gäsp. Vänta! Nu prövar vi igen!

Inte kiss som i kyss

Har kissig huvudvärk. GAH! RAWRWR! Vill att mitt huvud ska sluta göra ont. Fick gå hem tidigare från Nova utan att ha tittat på höstskor och en varmare jacka.

Har även kommit fram till hur dålig jag är på att handla basplagg. Nu sitter jag här med massa annat mög. Men det kommer väl en tid då jag kan ha på mig det med. Fick i alla fall tag på en ny gymväska och lite gymkläder. Duktigt Åsa!


Kiss i hjärnan. 
Alltså urin.

Sometimes you are the prey...


and sometimes you are the predator.



Detektivarbete i fyllans fotspår

Idag efter jobbet skulle jag hämta min cykel hos Nadine där jag var säker på att den stod parkerad. När jag väl kom dit ser jag ingen cykel som ens är lik min. Bajs tänker jag är skiten stulen?! Letar runt på gården och inser att cykeln verkligen inte är där och grips av lätt panik. Spöar på tankeaporna i mitt huvud och får en svag minnesbild att jag kan ha cyklat den till Wermlands den där lördagen, så jag går dit. Väl där så ser jag att cykeln inte står någonstans och antar att den jäkeln faktiskt är stulen. Går två varv runt gården för att försäkra mig om detta.

Men då fladdrar fragmenterade minnesbilder förbi mitt inre och jag inser att jag hade på mig rätt obekväma skor så efter det där förkröket med x antal redbulljäger så tog jag cykeln till Bankgatan för att ta bussen.

Så jag går dit.

Och där står den, gyllene, precis där jag hade ställt den (detta påståendet kan jag tyvärr inte styrka, men vilket pucko pallar gå och flytta cyklar i ett cykelställ? Nej, precis! Så precis där jag ställt den).




HIHI! KISSE!





Så var det måndag igen...





Uppdatering om det såkallade 9/11

Gårdagskvällen börja hemma hos mig med grabbgänget. Fast där var jag inte länge då jag skulle vidare...




Till tjejkväll hos Ioanna, sjukt sköna vänner hade hon. Spela ett konstigt typ pest eller kolera spel. Sjukt ballt! Drack gott vin. Men hur blev det med whiskeyn Åsa? Jo det blev whiskey... och screwdriver, tequila rose å cider :/ Mindre smart. Men ja. Sån är jag. Mindre smart.




Sen drogs det till Spisen som var fullt med folk. Hade lagom kul, rörde lite på röven på dansgolvet men bestämde mig för att kolla in Wermlands runt ett. Där det inte var något vidare drag, så skulle dra upp till Ariman för att joina dom andra som dragit vidare. Stupar någonstans vid botulfsplatsen och bestämmer mig full å dann att ta bussen hem. Upptäcker på bussen att jag har glömt nycklarna. Som sagt mindre smart...
Slutar med att jag fyllekäkar russin i mitt förråd (värsta fyllekäket någonsin) och väntar på att bror ska komma hem och låsa upp. Sov även ett tag på golvet. Det var kallt. Men bror kom väl vid 3 något så fick sova i min säng tillslut. 

Jag ska aldrig mera dricka och det dära tramset. Så nu har jag sagt det.


Poser united

Hitta lite gamla poserbilder. Kände att jag behövde en paus från att packa in garderob. Så ja. Uppladda poserbilder är väl en giltig ursäkt, eller?

Jag har heller ingen aning om vad jag ska ha på mig på Spisen ikväll (inte för jag tror det gör så mycket skillnad) och jag har bokstavligen gått igenom allt i min garderob... eller ja inte så bokstavligt.















Okey, moving in...

Dags att ta itu med flyttlådorna och mängder av random kläder. Sånt som ska bort (typ erikshjälpen, slängas, tradera m.m), sånt som ska modifieras/remakeas (fick ju en symaskin i födelsedagspresent som ännu är oanvänd) och det som helt enkelt ska sparas.



Jag är lite rädd att det är som att öppna Pandoras ask. Om någon minns bilderna på hur pass bra jag var på att packa enligt ett system. *PRÄGA*



Nyttig jävel?

Jag är ju fått någon tumör på hjärnan som för tillfället har fått in mig på helt galna banor som att äta rätt och träna. Innan har jag sett en hel del genom fingrarna och supit ner mig ordentligt på helgerna och hellre tittat på Biggest Loser än att röra mig själv.

Dock älskar jag ju festandet och allt runtomkring, på gränsen till helgalkis ibland... Men nu till själva poängen! Jag ska nämligen ta i bruk en non-drinking-jar, som varje gång jag går ut (att hålla sig hemma är inte svårt, du förlorar bara din socialakrets) och inte dricker så kirrar jag ner någon hundra lapp i den. Efter ett tag kommer jag säkerligen ha pengar till roligheter som laptop, tatuering, mp3:a, lyxprostituerade, heroin m.m.
Och de gånger man super ska man tydligen köra fint Old school, nämligen Whiskey rent. Eftersom du blir full snabbare så kanske man klara sig undan med 2dl whiskey som ger typ 440kcal. Om man sveper det på 0.1 sek kanske klarar man sig med hälften.... Denna modell lutar det mot att det blir på Spisens premiär imorgon. 

-En whischskey, tack!




(dock dricker han nog jäger eller nåt :/)




PORR




-PORR-



Smaka på ordet... Nu kommer du ha det på huvudet hela dagen.


porr, porr, porr...





FFS, DET ÄR FREDAG :D!
(Hatar alla som ska till Sthlm Rock out. ;) Avis)

Inspiration pills? With sugar on the top?

Jag har verkligen inget att skriva om. Far å jag var på IKEA idag och fixa biffen på dryga 1 timme. Nu har jag byrå, matta, lampor och lite förvaring. Hade velat få upp skiten idag så att jag kan packa in kläder och få någon form av överblick vad jag har och inte har. SUCK. Jaja, blir väl imorgon, så kan jag utnyttja Carro med. ;)


Jaja, egopics och grejer, sånt är väl kul?

(jag tycker det iaf, men sen är jag en narcissistisk självhatare)






Native nature

What's it gotta do with you, don't mind my bad behaviour
What's it gotta do with you, If I'm crawling like an alligator
It's just human race - it's my native nature.



Helvete vilken bra låt detta är!




Träningsvärk

FEEL THE BURN BABY, 

- smärta är bara svaghet som lämnar kroppen. Andra gången på gymmet denna veckan. Sjukt skönt att känna musklerna arbeta. Fast dom är just nu mest i chock, undrar vad i helvete slynan håller på med, kan hon inte bara nöja sig med fylledans?


My kind of exercise!
(det å sex då)




Bild snodd från Vanadesse ;)







Trötthet

Min trötthet idag är inte att leka med. Orkar inget. Ska städa upp i mitt rum (måla klart det igår) bära upp sängen och sen, sen ska jag sova!

Nödvändigt inlägg?



Nej

Paus på jobbet

Har lite paus på jobbet. I eftermiddag blir det Gerdahallen, förhoppningsvis gym om Måns å co kan träna då. Annars blir det nog något pass. Är sjukt taggad, ska bli skönt att börja röra på sig igen :)


Insåg i morse dock när jag skulle packa gymväskan att jag har en del grejer jag måste skaffa... Sånt som en ny gymväska. Höhö. Nu är även frågan var man hittar bra och snygga träningskläder. Fast det är inte så akut. Man kan ju egentligen träna i vad som, man kommer ju ändå bara bli lökig.



Can't stop rollin!

Ingen kan stoppa mig när jag bara rollar fram.



Okej nu har jag fått in några målarordvitsar också. Här är lite bilder för er som är nyfikna hur rummet börjar ta sig:













'






Och en bild på målarn själv! Nej blir att måla ikväll den sista strykningen. 
(Bilderna är från igår)


Man är inte alltid söt. Dock alltid skeptisk. Även med KLIPPO-keps på huvudet.



Va i helvete?!

Är bakfull och känner konstant smärta av 3 dagars sömnbrist. Och taxikostnader på 600+kr, ska fan inte gå ut i Malmö på ett jävla tag, ska fan vara duktig och träna. Vart utgång på DEEP hitta inget ragg, bull kastrull. (Vart förkrök på Wermlands innan). Varför är alla hetingar upptagna?! GAH!
Igår var galet, kommer mer sen...
Lite bilder från gårdagen:


Hiih, troll




Jag o kamrat Johan





My poserface!





ALKOHÖL!




Vilket gäng! ;P




Fina töser ;D






Kommer mera och bättre uppdatering sen när jag inte är lika bakfull....



Hurtigbullebajs

Känns konstigt att inte vakna bakfull en lördag. Istället vakna jag skitnödig och det är ungefär lika roligt. Värst är kombinationen av båda dock. Ändå segt att vakna av det för jag ville inget hellre än att somna om. Suck. Livet är hårt. Hörde ett rykte om att kvinnor inte bajsar, varför gäller inte det mig? Inte heller det här med fisar som är rosa moln och doftar sommaräng...


Nej va fan nu när man är uppe kanske man ändå ska göra lite nytta. Mhm. Ja så får det bli, enter hurtigbullemode!



För att kompensera, en bild där jag är full, glad och mindre snygg!



Perverted mind

She might wear the shoes of a stripper, but she has the face of an angel


HAHA, Åsa är trött och randomlolollol




But it's alright because the kids call me weirdo.


GÄMMEL BILD :D



Jomen visst är det så! :)

Michael Monroe och WASP kommer att spela på KB i höst. Och jag kommer vara där, ska köpa biljett när väl datorn är uppe hos föräldrarna, alltså nästa vecka. Oktober ser med ens betydligt mer lovande ut! 


Alla nedanstående är på KB i Malmö:

Michael Monroe - Tisdag 12 oktober,  215 kr





W.A.S.P - Söndag 17 oktober, 350 kr





Annat som också lockar lite:

Sonic Syndicate - Lördag 9 oktober, 215 kr





Danko Jones - Torsdag 14 oktober, 320 kr





Sonic Syndicate
är inte ett band jag direkt har lyssnat på och vet inte om jag är så pepp på att utforska dom med tanke på de negativa recensionerna deras senaste album har fått här i bloggosfären. Men det är en lördag och KB lär ha bra drag efteråt... Kanske bara går på klubben. Eller så lyssnar jag in mig på SS (LOL!) tidigare material...




Satanaperkele

Gode kamrat Johan kan tänka sig att hänga på mig till Sthlm Rock out och jag blev allmänt superförvirrad och jätteglad. Dock nu när jag sitter och räknar på det och inser att jag har inte vill lägga ut dom pengarna, speciellt med tanke på att vi missar typ alla fredagens band. 

Men inte behöver jag ha tråkigt för det! Finns nämligen en del saker att se fram emot:




Silver Mountain's (aldrig hört talas om, undrar om det är sevärt? spelar i parken innan) officiella efterfest. Nu på lördag, gamla(börjar kännas lite så) Deep. ;)




Och nästa lördag nyöppning av kära Spisen, skönt med ett rockhak i Lund! Kommer lätt bli stammis... är väl i gränslandet just nu.




Ska även trösta mig med att kolla in diverse spelningar på KB och i Malmö nu i höst, tror bland annat Michael Monroe är på ingång.. och WASP? Återkommer med det!



Stockholm rock out!

Blev sjukt taggad på sthlm rock out, speciellt när man kan få 2 biljetter till priset av 1!
http://www.sthlmrockout.com/2010/09/01/ett-oslagbart-erbjudande-till-sro-part-2/


Någon Skåning som skulle ha lust att dra upp? Jag erbjuder ett rolig tågsällskap, kan även erbjuda bil om någon kan köra och även vandrarhemsroomie eller liknande. Hade varit kul att se kära stockholm igen... förhoppningsvis lite mindre regnigt än på Sonisphere.


Anyways om någon är up for grabs så kommentera eller dylikt!


Ja ni...

Hur man spenderar en ledig dag:

*Klipper sig

*Cashar in skatteåterbäringen 5000kr, cashing!

*Shoppar lite, 2 toppar.

*Målar

*Målar lite mer

*Målar

*Får damp :)

En enkel bastopp, 49kr Rea.





Typ någon form av festtopp/basictopp 99kr






Nya frillan (ny o ny, mera uppklippt typ..) och antydan till boobies, orkade inte tröja.


TACK!

Jag har världens bästa kusin som har hookat upp mig med en riktigt fet jävla bloggdesign. Åh! I extas! 

Besök nu banne med hennes blogg som dessutom är väldigt rolig att följa då hon är en snygging (runs in the family?) och har massa roligt för sig, senast var det praktik på tvbolag i Stockholm.


Emma - Hemma i Kalmar


Hon har dock en liten bloggpaus för tillfället, men hej premurationsknapp på bloglovin uppdaterar er när hon väl är tillbaka igen ;)


PUSSAR!
(om ni inte ser designen tryck F5)

RSS 2.0