Hormonmonstret Smack

Hej idag är jag inte människa. Jag är monster; trött, finnig, svullen å lite ledsen (varför vet varken ni eller jag). Livet är verkligen awesome. Fan längtar till lördag då blir det utgång på Deep och allmänt svinneri. Det älskar vi. Det och slampiga pojkar.


Maybe she could sing, if she wasn't drunk

Har kanske blivit erbjuden att sjunga på bröllop i december, en duett med min kära kusin. Hade varit kul då jag typ enbart varit på 2 bröllop i hela mitt liv. Fast är lite tveksam. Ibland kan jag sjunga och ibland inte.
Mycket är väl hur man sjunger antar jag, har väl en helt ok ton men dåligt med styrka. Har funderat på att kanske ta någon sånglektion på rockskolan här i Lund men vette fasen om det är värt pengarna och tiden.
Fast dom säger ju att det ska göra rätt mycket om man väl lär sig hur man "placerar" rösten och dylikt.
Hmm, I don't know. 




Material girl

A girl can never have too many leather dresses, right?


Senaste fyndet, 75kr på Lindex rean
Tajt som fan, så bh funkar inte direkt (om man inte vill ha den lite uppknäppt då, hmm kanske man borde satsa på?), men vart så snygg att jag inte kunde motstå! 
Orkade inte spänna axelbanden :P






Andra läderklänningar man har fått med hem, tror den första kosta 175kr och den andra 125kr. :)











Husarrest

Funderar på att låsa in mig (mer eller mindre) i mitt hem denna helgen och få den jävla teorin ur världen. Koppla upp min databas och hoppas på det bästa. Den har ju varit (mer eller mindre) virushärjad ända sedan jag sluta gymnasiet och man hoppas på något jäkla vänster att det ska finnas ett diskettfack någonstanns på burken för det är det enda som är kompatibelt. Men det ser dystert ut. Tror det lär bli en hårddiskcrash som enbart kommer driva mig till att söka informationen någon annanstanns. Troligtvis något ställe där dom inte direkt bryr sig om svängningsregeln och serverar öl... Jag menar, det dricker väl högfunktionella cyborgs, right?





SUNSHINE

Sommarkåt, sommarkåt, sommarkåt,
Sommarkåt, sommarkåt, sommarkåt,
Sommarkåt, sommarkåt, sommarkåt,
Sommarkåt, sommarkåt, sommarkåt,
Sommarkåt, sommarkåt, sommarkåt,



Vår bästa tid är nu

Ledig idag, wiee! Så nu ska vi ta vara på tiden. Gick och la mig tidigt igår och sovit till nu.. jättelänge ju! Nej fan va man inte är bortskämd längre med att kunna sova länge. Idag blir det lite träning, körskoleteori och den skiten. Sen ska jag palla mig till Nova och ta en sista sväng in på reorna och sedan ikväll blir det utgång. Dock en inte allt för våt sådan då jag faktiskt jobbar imorgon.

Men har svårt att bestämma mig vart jag ska dra. Ska jag skaka röv till tung hiphop på Wermlands eller gnida geniknölarna på Spisen? Eller en kombination; när jag inte längre orkar låtsas vara intelligent så kan man styra sitt ass till Wmls och återgå till apstadiet. Hmm. Vi får se hur det slutar. 

Men har på känn att denna dagen kommer bli kick-ass, ni ska ha en KRRAAM (läs: Gunn i Trelleborgstyle) av mig!

Konichiwa Biiiitchiez!


Maybe she was just a pretty face..

När bloggen lider innebär det att jag har mer eller mindre ett liv. Eller att jag är jäkligt fokuserad. Kanske lite av både och. Just nu kommer det bli en sån period. Jag har ett x antal mål jag vill uppnå och samtidigt hinna med ett socialt liv. Därav kanske lite segare med att svara på kommentarer och allmänt att komma
med givande inlägg (för det gör jag verkligen nu?). 

Egentligen är detta nog mest en långdragen ursäkt för att jag är lat. Lat och oinspirerad.

GO ME!


It's the heart of everything

Vart skönt att dra till jobbet idag. Cykla genom regnet och lyssna på Within Temptation, jevligt melodramatiskt metalaktigt. Idag känns det mesta positivt och bra faktiskt - för en gångsskull! ;P Efter jobb blir det körlektion som går för tillfället riktigt bra. Så jäkla nice det ska bli att ha körkort! Ska roadtripa som fan och göra omotiverade utflykter med Gamle Gusten som drivs av bensin och radioaktivt avfall "SCREW YOU MOTHER EARTH!" (ja det var en ytterligare Within temptation referens)
















Det skummaste på riktigt länge...

Jag och Caroline hade tänkt se Hellraiser II som jag hade köpt, vi stoppar in dvdn i datorn och allt är frid och fröjd... förrutom att My left foot, börjar spela. Helt stört, va fan Hellraiser II är banne mig tryckt på skivan. Så jävla galet! Får gå och reklamera den på Hemmakväll i veckan. Haha, inte så lite olika filmer heller. Snopet vart det iaf.









Faen.

Radera precis ett aslångt inlägg av misstag. Pallar inte skriva om det. Är iaf anmäld till högskoleprov nu och Carro är på väg över. Blir att snacka skit och komma i stämning. Nästa vecka börjar bra iaf med tjejmiddag på Fellini - myspys! (Myspys, vem fan använder det ordet egentligen, vad är du 27årig bratig stockholmsbloggerska?)


Sad pussycat - jeavla skitblogg!



I did it...?

Va fan en vit vecka, detta måste firas! Fram med vinet! 

Jupp jupp, här sitter man icke bakfull på en jäkla söndag och känner helt plötsligt en press att fånga dagen. Hmm, så vad ska man hitta på? Skulle ju kanske träffa töserna och co, eller gå på bio kanske? Egentligen borde jag ju plugga den jävla körskoleteorin fast den är så otroligt jäkla tråkig! Eller kanske städa i röran som alltid infinner sig i mitt rum.


Nej, först av allt ska jag aktivera mitt studera och anmäla mig till högskoleprovet och söka in till diverse utbildningar. Iaf sjukgymnast - hoppas på att jag inte enbart kommer in uppe i Umeå. För fuck, det stället verkar kallt!

En nykter jäkel... Det roligaste (läs:tragiskaste.. mest tragiska?)  vart ju att det var mera av ren slump än viljestyrka från min sida :(



Käss

Vägen till en schysst röv går genom knäböj/squats, så om ni ändå hittar till ett gym be en instruktör att visa er och squat your day away. Då jag inte kan beskriva övningen bättre än det som redan finns ute föreslår jag att ni kollar in:
Styrkeprogrammet


Om ni inte hittar till ett gym, föreslår jag att man gör det hemma. Dock får man inte lika tydliga resultat som man får med lite vikt på axlarna. Om man gör det hemma föreslår jag även att man böjer så långt ner man bara kan, gärna ända till golvet! Annars på gymmet vart inte rädd (när väl rörelsen sitter som den ska, utan knän som trillar in) att lassa på lite vikt. Då man som tjej knappts lär bli hårddeffad på skinkorna så kommer ditt ass enbart bli fastare, snyggare form och mer volym.




Shake your booty!

Eftersom töserna och jag vart så jävla hurtiga igår kan vi väl lika gärna fortsätta ner för den vägen som sakta leder till en ensam och grå död ;) Ska nämligen svepa mitt sista kaffe och sen får det bli ben som ska slaktas. Mitt favoritpass numero uno. För här kan tjejer också vara lite starka, fler testosteronreceptorer i benen än iöverkroppen eller nåt sånt, plus att man har lite hull på benen så dom ser ändå inte biffiga ut, utan bara kurviga. Ska även sen när jag kommer hem presentera den absolut bästa bootyövningen....




Work your money maker!

Girls night out?

Nej idag blir det hemmakväll. Det är de tre flummiga som ska ansamlas; Jag, Carro och Sofia även i visa kretsar kallad Soffan (varför låter vi bli osagt). Så nu ska jag ta och skölja av manssvetten och röja mitt rum lite snabbt och sedan blir det disney och skräckfilm för hela/halva slanten. Rätt skönt att slippa utgång då jag känner mig långt ifrån snygg idag. Fast den där peppen gnager i kroppen. Men va fan - är bara några dagar ifrån en vit vecka... I CAN DO THIS!
:(


En gång i min ungdom vart jag ofta full och glad




When the drugs don't work

They just make you worse. Fan piggnar inte till av kaffet idag. Segmög. Men det är fredag. SÅ JÄVLA GÖTT!



Sweet home Alabama

Fan va jag saknar sommaren. Den här låtsas våren är ju bara rena tortyren. Och när jag väl slutar kommer solen vara nere :( Drömmer mig bort. Långt, långt bort!


And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long

Så fick jag dagens skratt

Folk kan ju bevaka ens galleri på helgon, ja jag har helgon. Det är typ världens sämsta tidsfördrift men ändå. Skulle iaf ta mig en titt vilka som bevakade mitt galleri då, hör och häpna, jag faktiskt har 5 personer som övervakar det. Nästan lika många som följer min blogg på bloglovin ;P 

Kollade igenom namnen och fick se:

snyggis27 K30





Jag hatar att "break the news" men ja snyggis27, du är inte så snygg.
DU ÄR ASHET!!! TA MIG NU!

Duktig bloggare?

Idag finns risken för ett överflöd av blogginlägg. Då jag har nada att göra på jobbet. Har verkligen inte ett piss. Min brukare sitter och läser och det finns inget för mig att läsa in eller ladda ner eller hjälpa till att korekturläsa. Inget.

Så jag sitter och blickar lite framåt.. Såhär ser planerna ut för våren:
*Anmäla till högskoleprov
*Söka utbildningar till hösten
*Ta körkort
*Ullared - haha!
*Handla laptop
*Boka tid för tattuering
*Fixa någon awesome födelsedagsfest
*Köpa biljetter till sommarens festivaler

På ett ungefär är det dom viktiga punkterna och det som kommer kosta cash. Faen, ska försöka spara en hel del med.
Sen ska jag även försöka sammanställa vilka spelningar man ha att dra på i vår och vilka fester/utgångar.. Jag kan verkligen inte det här med att spara pengar!


Roliga planer inkluderar även att både Mia och Züerst/Nadine vill ha random photoshoot så att säga. Då vi ska flumma ut oss lite och ta asheta bilder. Passar mig som handen i handsken då det är högtid för ny bloggdesign.

Någon som har tips på roliga fotokoncept?


Snart får ni lite annat än poserbilder i spegeln... Som alltid blir så otroligt bra.




Abstinens

Sån jävla hästabstinens, segt. Funderar på att börja rida på LCR eller vänta tills jag ha körkortet och kanske skaffa en liten trevlig promenadhäst/medryttarhäst typ 2 dagar i veckan.


































FLUMM

Varit och avnjutit typ världens godaste buffé i Malmö med riktigt jäkla nice sällskap. Och ja, nu sitter man och flummar, eller jag flummade redan i Malmö. Hoppla steg och konstiga poser! Sockerkicken ftw!
Nu ska jag hoppla mig i badet och sedan ska jag sova. Jag och min säng = kärlek. Iaf från min sida. Tror min säng känner sig utnyttjad - och det med all rätt! Använder den som andra garderob, bäddar aldrig, snuskar mig, sporadiskt jukande. Ja fy tusan. Det är inte lätt att vara säng. Våldtäkt varje natt. 

Detta skulle inte alls handla om att vara säng. Jaja whatever.



Everybody loves you when you're dead





Jahapp. Detta skulle bli en lugn vecka. Men vette fan, känner hur peppen äter mig inifrån. Öl, whiskey and lots, lots of fun... Men fan ska hålla mig i skinnet. En jävla vecka. Filmkväll fredag, vakta på lördag och bio söndag. Idag blir det nog dra på buffe i Malmö med kusinen å company. Fast jag vet inte, hade nog behövt sova gott i natt. På torsdag blir det massage och kanske att träffa Peter den apan, vi ses ju aldrig nuförtiden. Han är toffel och jag är "hard working woman" (RIGHT!)




Save a horse - ride a cowboy!

Har jag berättat att jag ska nog låta min mamma få lära mig lite line dance? Haha! Kommer bli intressant det där. Delvis för mycket av musiken är svårsmält och delvis för jag har två vänster fötter. Men det är just därför hon ska få lära mig med då jag behöver träna min kordination... Så dans är inte min starka sida. Om det inte är fylledans och attackdans då!

Hmm, man kanske annars skulle haka på flugan och träna lite poledance? Ska ju tydligen ge riktigt bra träning. Dock tror jag att det kommer resultera i en miljon blåmärken. Får ju blåmärken bara någon petar på mig och om jag ska slänga mig mot en järnstång... Ja ni förstår ju själva :P


Dock är cowboykläder sjukt heta. Cowboy hatt och riktiga vintage boots, trasiga jeans. Oh yes.


Hade lätt inte bangat denna outfiten! Så jävla hett!



GAY!




Idag blir det läsa körskoleteori och läsa in mera av "Midnight sun".. Gud vad jag längtar. Inte.



Finns det bra måndagar?

Det verkar fan så! Idag har varit mer eller mindre en toppen dag. Hade det lite segt där ett tag när jag och far skulle ut och övningsköra men nu har det banne mig vänt igen! Jobbet gick bra och det vart högläsning av, enligt mig, jäkligt intressanta artiklar. 20th century feminism literature - bra skit det! 

Sen gick jag och gjorde ett kanon benpass på gymmet. Satte personbästa (iofs det gör jag typ i någon övning varje pass, det är nice att fortfarande vara nybörjare!) i banne mig alla övningar utom knäböjen. Bara sådär! Skönt nu när knäna känns fräscha och bra. Fick dessutom höra av min kära kusin att bekanta till henne är imponerade av mina framsteg, vilket känns jävligt skönt att höra måste jag säga! Har även själv fått väldigt många vänner och bekanta som vill träna med mig och dessutom undrar hur jag har fått mina resultat. Så har planer på att publicera en del konkreta tips i bloggen faktiskt. Inga mirakelgrejer sådär, men sådant som funkar! Tyvärr kan jag inte träna med alla som vill då jag delvis vill köra på med min egen träningsrutin och att jag helt enkelt inte har tid för alla :/

Men lite konkreta tränings/hälsoinlägg kommer att komma! Själv försöker jag inte direkt gå ner i vikt längre. Har planer att plocka det sista 2kg någon gång innan sommaren (enbart fåfänga! Beror dock på hur jag tappar dom, vill fan inte bli av med mer bröst! (Plus att tjejer ska ha lite att ta i - bröst o rumpa, yesbox!) Så verkligen ingen stress, för jag måste säga att ha den extra styrkan och energin det innebär att inte hårddeffa är jävligt uppskattat. Shit va detta blev ett träningsbaserat inlägg men ja - jag är lite smygkåt på tunga järnföremål.







It's not fear that grips her

Efter gårdagens ångestsession känns dagen ljus. Jag är "back on track" så att säga och framtiden känns helt plötsligt rätt klar. Sjukt hur det kan svänga sådär. Kan dock gissa att det har med att göra hur alkohol bryts ner och påverkar hormonbalansen och nervbanornas impulser. Vet vad jag tänker göra för stunden och hur jag ska gå tillväga i höst. Om det inte funkar, skitsamma, livet är faktiskt rätt långt och när allt kommer omkring slutar det troligtvist nog inte vid 30. Troligtvist då. Man vet ju aldrig. Kan ju sluta bra mycket tidigare med?



Ångestlindring

Ska snart ner på stan och fika med Carro, sen blir det bio. Kommer sitta riktigt fint. Hatar när jag är på sånt här ovärt humör. Som luften bara har gått ur en. Dock är ju valet av film kanske att ifrågasätta lite - Winter's bone. Verkar som en stor dos ångest. Men med popcorn i näven och min älskling vid sidan tror jag nog jag ska ta mig igenom den ;)

Igår jobba man i garderoben på Wermlands i det trashiga 80-talets tecken.


Where do I belong?

Sitter och har ångest inför framtiden. Jag har ingen klar framtidsvision. Vad vill jag med mitt liv? Vad har jag för drömmar? Eller har jag helt enkelt gett upp det här med drömmar? Har jag gett upp det till fördel för arbetsmarknadsstatistik, pengar och att man inte ska tro att man är nåt extra? Att jag borde satsa på ett vanligt tryggt jobb i det lilla landet lagom. 

Borde jag göra som så många andra kvinnor i min generation bli ung mamma och lita på att en man ska försörja mig? Jag kan ju bli bekväm nog att bara sitta hemma, ha på mig förkläde, laga mat, städa, göda ungarna, blogga om mitt nya spännande muffinsrecept och hur otroligt svårt och ärofullt det är att vara ung mamma. Hylla moderskapet - kläm ut fler ungar när du ändå är i farten. Borde jag ha dom här tapeterna i barnkammaren?
Visa hur stark du är med din runda mage när du tränger dig på bussen med din enorma barnvagn. "Oj kan hon ta hand om barn den där? Hon är ju bara en flicksnärt. Jag beundrar hennes mod!" Verkligen imponerande - du glömde kondomen.
Inte satsa på karriär. Nöja mig med hemmafriden. Vadå? Jag är ju en bra mamma nu, det är ju allt som krävs! 

Nej vad i helvete ska jag göra med mitt liv? Hittills har inget av det som presenterats verkat helt rätt. Kommer någonting någonsin verka helt rätt? Måste jag själv söka bredare, djupare och mera för att hitta nåt som verkar rätt för mig? Eller ska jag bara kasta mig ut i nåt och se hur vingarna bär mig? 

Fuck. Jag hatar söndagar.



Kräks

Det är töväder i Skåne - me like. Även om det innebär keps ikväll igen. Fick sån tröttdal nu, är fucking jävla jättetrött. ÅHH, KUK ÅMÅL! Men ska ta mig iväg och köpa ny mobil och sedan försöka tappert släppa mig till Wermlands. Mitt huvud går i bitar. Har ju varit aspepp ända fram tills nu. Världen är fel, den är inte rättvis och just nu känner jag att den hatar mig. 

Eller inte helt. Det töar ju faktiskt ute :D



Detta kan vara den läskigaste bilden på mig - någonsin.


Gårdagens outfit

Vi kör en dagen efter outfit bild, bloggens svar på walk of shame? Vart är det för mystiska upptåg Flickvall ha varit ute på? Vem är den hemliga mannen... eller kvinnan. Frågorna tättnar.. Haha, näh det gör dom inte. För vet du vad Dumvall, du är helt enkelt inte så jäkla intressant. Men det skiter jag i, min blogg och jag är världens mest intressanta människa.






MONGO! ;)





Förresten ska vara duktigare bloggerska efter gymmet och svara på kommentarer och dylikt.
Nu vill jag bara iväg och äga i militärpressen!

Till min älskade kusin (?) Mia

Fatta, idag tar du din examen. Grattis, 3 år av sjukgymnastikstudier till enda! Jag är lite avundsjuk måste jag medge. Fast samtidigt du förtjänar allt bra som kommer till dig och jag tror din framtid ser mer än ljus ut, även om jobben inte direkt strömmar in just nu. Men du reder dig, det gör du alltid. Och det har du visat mer än en gång genom livet. Från att du jobba som skeppskock (fast du knappt lagat mat förrut?) till att du som ensam tonåring gick inte 3 men 4 år på internat/Bollerup och gjorde både samhälle och natur. Eller varför inte titta på din resa till Afrika, som kanske inte blev som du förvänta dig, men som du ändå tog dig igenom med bravur och lyckades frambringa en c-uppsats av.


Du är nog en av dom starkaste personerna jag känner och du har verkligen en vilja av stål. Under alla dom åren vi har känt varandra, sen jag vart den där lilla blyga flickan som du lyckades göra en sköldpaddsgeneral av, har du lärt mig så mycket. Och nej då syftar jag inte bara på att du lärde mig rida lätt genom att lämna mig 2h själv på Freddie på ridbanan eller att du med ditt enorma tålamod och enivshet lyckades göra att jag fick Fröken att gå på tygel, trots att jag grät av frustration. Eller dom gånger jag har trillat av flertalet hästar och du har alltid fått mig att sätta mig i sadeln igen. Utan du har lärt mig massa om livet, din attityd; att aldrig ge upp. Att vara stark.


Vi har influerat varandra med våran störda humor och våra knasiga upptåg. Smålandsstenar, save a horse ride a cowboy, halka i spya, tappa örhänge i spya, Lars Brundin, värdshus Gyllenebocken, Mirakulix osv, osv. Vi är båda lika barnsliga och det är dock så säkert att när vi är tillsammans kommer vi alltid ha vårat barnasinne kvar. Även om vi kan prata allvar och ha djupa exsistensiella diskussioner - så kommer vi alltid vara som två små skitungar, som systrar. För vi har aldrig varit som bara kusiner - vi har varit systrar. Vi som bara hade massa storebröder fann i varandra - storasyster och lillasyster, fast det ibland är svårt att avgöra vem som är vem ;)


Mia jag älskar dig och jag önskar dig all lycka (du förtjänar den och tveka aldrig på det) i livet!  

















Lick it up

Känner att jag är på bittertjävla humör just nu så vad jag än skriver kommer bara bli gnälligt. Därför bjuder jag lite på mig själv istället. Det är inte så mycket att hurra för, för om man betalar är det inte så dyrt heller. 


God morgon på er!

Kickar igång med lite fjollpojkar ;) 




Vad ska man med fritid till..?

När man ändå är fucking förkyld och livet känns mög. Behövde inte fyllovalla drunktards på Wermlands ikväll, så nu sitter jag här och har bull kastrull. Orkar inte ta tag i något vettigt, typ körskoleteori. Blir nog te, bad och sömn. Kul. Verkligen jättekul. Riktig jävla rock'n roll. Åsa du vet verkligen hur man lever "on the wild side"!


Eller om jag ska lösa korsord och klappa katten...
Jag önskar att det var menat som kodord eller sarkastiskt skrivet.








Men, vad gör hon?

Rawr?


Äntligen hemma!

Är äntligen hemma från en dag som jag trodde skulle bli bajs rakt igenom. Men det blev den långt ifrån. Jobbet gick bra, även fast jag vart tvungen att läsa in de läckta delarna av twilightboken "Midnight Sun". Förrut tyckte jag Twilight, trots uselt skriven, innehöll någon form av underhållningsvärde. Men efter c-uppsats och allmänt tjat så hatar jag böckerna och filmerna får jag lätta kräkkänslor av. Funderar på att skänka bort mina böcker...


Iaf, jobbet gick smidigt, körlektionen gick kanon och hann även en runda på gymmet som blev ett kanonpass. Dock så hänger den analkande förkylningen kvar och jag är helt jävla slut. Funderar på att slå på en film eller nåt........ eller attack onanera.



WAAH!

The world is not for people like me. /// Le retard


Nej shit pommes, håller nog på att åka på en dunderförkylning. Kul! Ska palla mig iväg till jobbet och överleva dagen. Hoppas ni gör det också - överlever då. 



So we meet again, monday!


Jomen visst måndag. Hur kul som helst. Alltid underbarast. Älskar dig.
Hatar att jag måste köra så mycket bil och plugga teori, orkar verkligen inte. Fast belöningen: körkort, frihet, miljöförstörelse - hell yeah!

Jag har verkligen inget intressant att skriva idag (VA?! Brukar du ha det?). Så därför lägger jag upp random konstig suddig poserbild som jag ändå gillar på något jäkla vänster. When you got nothing to say, show them your pretty face... och om det inte funkar, varför inte brösten?



Work, work, work








eller, ni är väldigt duktiga på att kommentera, vilket man gillar men hinner inte svara på allt innan jobbet ^_^

Keep it up!

Min vecka kommer nog bli rätt hektiskt med körlektioner plus att jag lever i fiendezonen, alla är hemma är förkylda utom jag... Hur verkar eran vecka arta sig? Är det bara jag som är sugen på en helg nu direkt igen`?

Koffeinrus

Hade världens koffeinrus, så har nu röjt mitt rum, dammsugit ovanvåningen, bytt kattens låda, parat strumpor , betalat räkningar och sorterat papper. Så nu slipper man tänka på det. Ska snart övningsköra lite också och även ta ett litet axel/ryggpass på gymmet. Blir äcklad av mig själv för att jag är så hurtig faktiskt. Det klär mig inte. Eller?



Don't you dare look him in the eye

Igår blev jag ikapp sprungen av mitt förflutna direkt när jag kom in till Lund. Vilket döda all form av partypepp jag lyckats frambringa. Jag ville ju bara dansa. Bestämde mig ändå för att kolla läget på Spisen, vart en jävla massa random konstigt folk, så drog Wermlands. Där det blev barcardibomb och snack om nakenbilder och idioter på nyår. Åh, saknar att hänga på Wermlands, gjort det jävligt lite det senaste. Ska gå ner dit mera denna terminen, ölen och spriten är ju galet billig med.

Appropå det, tror det får bli vit vecka nästa vecka. Denna veckan har fuckat min dygnsrytm och mitt huvud. Segboll.

Hur har helgen behandlat er?




Dilemmat löste sig

Jag styla om frisyren helt enkelt. Så idag går vi ut i Nikki Sixx style. I like. Fast nu är frågan vart jag ska dra skutan egentligen. Känns lite tungt att festa idag igen men nu har man ätit vildsvinsfilé med mor o far, proppat i sig choklad och druckit vin känns kvällen betydligt lättare att få i hamn.

Nikki Sixx style.



Dagens dilemma

VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING SKJORTA?!


Nej men skämt å sido, vad ska man ta sig för? Är fett sugen att bara dansa hela kvällen. Skit i allt annat och bara all out dans. Distortion lär det ju bli. Eller ska man bara ta en helt vanligt jävla öl? Men har ett jävla horn vid ögat och mitt hår hatar detta vädret. Funderar på att klubba i keps. Kan man det? Eller bör jag helt enkelt stanna hemma?


Kepa?





Gårdagens rus

Gårdagen bjöd på fulla sjukgymnaster, riktigt jävla dåliga drinkar (försökte få gå bak och blanda dom själv, för va fan, så ska inte en cosmopolitan smaka; avslagen saft m sprit...) och ös på dansgolvet. Dock var sällskapet rätt berusat så det blev att glida ner på stan och spisen senare. Där det var asmycket folk. Trodde först inte jag skulle få komma in men det får man ju alltid när man är hot stuff. Appropå Hot stuff så träffa jag Lady do or die väl där nere. Vi diskutera bröst å mens och var allmänt blogghoriga. Som sig bör! Hon försökte dra med mig på efterfest med några ynglar men jag vart tråkmåns och passa ;) Dock fick jag unga flickor att porra sig och grovhångla på dansgolvet. Det var fan nästan sadistiskt av mig men jag kan inte låta bli att utnyttja attention whores. Trots att jag är en själv, dock, jag ser billig ut - men jag är det fan inte!
På det hela taget var gårdagen bra bra :)



Och det togs bilder med som jag ska försöka ragga upp senare eller nåt :P
Tills dess, poserbild!









Nu kör vi

Groggen drucken, bussen och kvällen väntar. Vi ses i dimman sjömän!



Fredagsgroggen?

Nu är det fredag bros och fredag är en fin fin dag. Idag ska jag fira den med min lovely kusin och hennes sjukgymnastkursare. Kan bli intressant det. Ska bara peppa med lite musik, kaffe å diverse youtube videos så ska det nog gå fin fint. Blir nog någon grogg med. Någon som har någon god att föreslå?



Let's go clubbin' like Russian power bitches

Happ. Har skaffat polyvore och jag är helt jäkla fucking fast. Gah! Kommer lätt spendera timmar framför skiten då man för en gångs skull kan sätta sina visioner i verket utan att dra till affären eller dra fram symaskinen. Vilket kanske är rätt bra iofs då det kommer spara massa pengar.
Först ut är min version av en ryskmaffia fru som ska ut och klubba. Bara för jag önskar att jag hade massa pengar och kunde köpa ringar för 200000kr. Not!
Russian power bitches clubbin

I crashed a party with the Czar
Threw a Molotov cocktail in the bar
And you know my style's revolutionary
Even the Russians know better than to fuck with me



Weird(o) dreams weird dreams

Nu har jag nyligen vaknat och är tusen gånger vackrare... Fick utstå en natt full av mardrömmar. Jag drömmer väldigt sällan mardrömmar men i natt var det typ 3st olika som flöt ihop. Något om en fucking DRAKE (HAHAHA!) som typ skulle droppa bomber över mitt bostadsområde. Den andra handla om ett järnvägsspår som behövde skottas, jag vet inte vart det var för läskigt med det, men vart sjukt stressigt. Och den sista var om någon barnfamilj i ett höghus på Nöbbelöv som hade en flicka som var besatt. Vad jag hade där och göra och vad jag skulle kunna göra åt situationen är dock ännu oklart.
Dessa tre flöt självklart ihop på något mycket logiskt sätt med att det var något om en trollkarl som skicka uppdrag till mig genom någon form av telepati.

Fullkomligt normalt sådär. Shit vilken nörd jag är om man drömmer om drakar och trollkarlar.




Monster

Är galet sugen på choklad och sympati. Men får väl nöja mig med en varm dusch och sedan sängen. Behöver ju min skönhetssömn, så ful som jag är!



Invasion?

Var galet mycket folk på gymmet idag! Så fick ändra om min plan och ta å bättra på discobyggarmusklerna; med andra ord mage och biceps. Så ben och röven imorgon då. Helt klart mitt favoritpass, det är något särskilt med att ha träningsvärk i baksida lår å rumpa, man connectar med sin röv på ett helt annat sätt än när man inte har det..

Har iaf nu även avnjutit julbord och vart tidigare idag och shoppa. Skulle leta ny mobil men jag fastna bland kläderna.. Hade tänkt visa det jag köpt men då mensmage å även julbordsfylldmage inte gör sig på bild (okej egentligen så är jag bara för lat) så sparar jag det till någon annan grå dag.

Hade förövrigt en väldigt trevlig trettondagsafton (som jag inte har någon aning om varför man firar), hur var eran?

Bjuder iaf på en bild när jag fulade mig innan idag.


Work that butt!





Nu ska jag iväg och träna rumpa och ben, får bli bättre uppdatering senare!

Get a grip girl

Jag har kommit på att jag det senaste har varit sjukt sunkig och nog borde sluta vara de... Det är okej när man är bakfull men till vardags, nja. Alltså när jag är på jobbet (jobbar som personlig assistent) och min brukare inte är på universitet så faller jag typ halvt om halvt samman i sunkträsket (iaf denna vinter). Typ drar omkring i mjukisbyxor, srf-tischa/annan valfri och utan smink. Vilket är väl rätt soft, men va fan inte 4-5 av veckans dagar. Jag har ju en hel garderob fylld med kläder som fortsätter svämma över trots att jag rensar och rensar. Nej uppstyrning på det!

Nu ska jag bada. Då kommer nog Nadine eller Prillan (eller varför inte båda?) passa på och ringa. Dom ringer va fan varenda gång jag badar, vilket kanske inträffar 2ggr i veckan. Verkar som världens badfetisch... Nadines standard fras har blivit: Badar du?



Äldre bild - tjo!











Vill ha!

Längtar tills jag har kört upp och bror flyttar ut ;) Då ska nämligen hans rum omvandlas till hobbyrum och syrum. Ska bli så jäkla kul att få komma igång med symaskinen men hade även tänkt tillverka lite egna smycken. För jag bara måste ha dessa örhängena: GDAMNIT!






Gah vill ha så mycket grejer från Sin city. Menar alla ladies ser ju helt jäkla fantastiska ut i den.



















Moj moj!


Nu kickar vi igång en ny dag, idag med Hanoi Rocks - Lost in the city! (Gah blir ännu mera sugen på spelning nu, ska man behöva hålla sig ända tills Doro? Får kolla upp vad som är på gång i Lund/malmö/köpenhamn).




Måste bara citera detta...

Snodde helt skamlöst från Viktor Carlsson, eller ja han uppmärksama halva fejsboken om ett faktiskt väldigt roligt Bond citat:

From Russia with love:

James Bond: You're one of the most beautiful girls I've ever seen.
Tatiana: Thank you, but I think my mouth is too big.
James Bond: No, it's the right size... for me, that is.





James Bond vet hur man charmar kvinnor...

Skratta eller gråta?

Har börjat spela Bonniers trafikskola. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gör nog både och om vartannat. Rösten låter typ som jag föreställer mig en skolpsykolog i övre 40 undre 50års åldern. Att faktan hittills bara har varit captain obvious all over the place gör det inte bättre. Men som ni hör är det ju lite mer underhållande än böckerna iaf. Jaja, håller blicken på målet - Snart är jag och Ol'GG ute och gör stan osäkert. Hmm, ska nog installera en vettig musikanläggning i honom med. Och kanske pimpa honom lite. 


Inspiration för en framtida pimpning? Njao.



Har bull på jobbet

Bildbomb


















Down in black

Happ, kunde inte sova igår. Har väl fått sovit 4h, det värsta är att jag inte är särskilt trött heller..

Men den tröttheten som är botas för tillfället av:







Varför?

Varför får jag inte sova?
Åh, är pissetrött men går inte. Jaja morgondagen kommer jag väl klara ändå. Men hoppas jag får sova då - this shit sucks.

Inspirationsblock

Har lust att ta tag i så många projekt just nu, såpass många att det blir lätt överväldigande. Nej måste fokusera på körkortet. Fast jag kan verkligen inte fokusera, sitter som någon med adhd och flackar med blicken. Jobbigt. Teoribäckerna gör det inte direkt lättare, känns som om jag läser ett "kan" i kursivstil till så spyr jag.

Just nu hatar jag facebook, bloglovin och flashback. Ni äter min tid era jävlar - med hull och hår!

Ändå funderar jag på att köpa en ny laptopp och en bättre kamera med något form av ställ så man slipper plåta sig själv i spegeln. Jag menar det är ju mera fjortis än narcissistiskt. Och så kan vi ju inte ha det?



Bra där Flickvall!

Jag är som sagt lite seg i huvudet idag. Skulle koka mig en kopp kaffe när jag kom hem, vilket jag gick och gjorde i godan ro för att sedan dra upp å snacka med min gode far om hur vi ska lägga upp övningskörningen denna veckan.

Varpå mor ropar: "Var det inte kaffe du skulle koka Åsa?"
Jag: "Jo men det gör jag ju. Hurså?"
Mor: "Att koka vatten genom ett kaffefilter gör det inte till kaffe..."


Bra att glömma kaffepulvret.  Ibland är man dummare än tåget. Eller bara jäkligt tankspridd. 
(Kanske båda...)


Inte den skarpaste kniven i lådan...





Vill ha helg igen

Vill ha mera helg och fest, gärna en spelning också. Någon som vet en spelning värd att gå på nu i Januari?

Från Crashdïets, Nasty idols och Dirty passion's spelning.
Snyggo Vanadesse och galen danska.



Dead, jail or Rock 'n roll

Godmorgon på er finisar, har sovit asdåligt. Men vad gör det när man har kaffe och en ipod nano sprängfylld med bra musik?


Vi kör igång morgonen med lite Michael Monroe. Enjoy bitchies ;)




Terapiarbete

Har lite terapiarbete framför mig ikväll, nämligen att trassla ut halsbands knutar. Det brukar sluta i blod, svett och tårar. Får även ta tag i sminket som ligger hur jäkla hullerombuller och skitar ner allting.
Sen får det bli likdelarna i garaget... Hmm tror ni sopstationen har öppet såhär dags?















En del räkningar, tidsredovisningar och papper med som jag borde styra upp. Suck.
GIVE ME SYMPATHY GDAMNIT!



Iväg och jobba på nyårslöftet

Har som nyårslöfte att ta 50kg i bänkpress, borde nice om man satte det innan sommaren. Skönt att inte ha nåt helt sinneslöst nyårslöfte, fast hade varit fint att ha lite, lite magrutsdefiniton till sommaren. Men inte för mycket, mjukt är fint - bröst o rumpa med! :D Men det hindrar ju inte mig från att bli stark, det är när jag börjar träna för volym som man kanske borde oroa sig - and that won't happen!


Jag är inte bara snygg, jag är stark också!







Även om det ibland kan ifrågasättas...











Note to self: Damma av spegeln!


Babylon Bob and the Bone Machine

Hej era bakfulla jävlar, eller om ni nu inte är det är ni kanske fortfarande lite sletna sen nyårsafton. Men jag har hört att bra musik botar bakis seghet och annat väldigt väl så därför tänker jag slå ett slag för min polares band (eller ja polare i plural är det väl snarare) - Babylon Bob and the Bone Machine!
Så gör något vettigt idag å gå med i deras fbgrupp och lyssna in dom på myspace. Bra skit åt folket!



Babylon Bob på FB


Babylon Bob på Myspace




2011, jävlar vart bra det kommer te å bli!

Ja kvällen igår började med bisarrt god oxfilé med mor, far o Per. Alltså seriöst, orgasm i min mun! Vart riktigt rött och dant med - precis så som det ska va, KÖTT FY FAN!

Sen blev det krigszonen Lund å träffa upp Krillz. I väntan på bussen kasta folk snö på oss från någon balkong. Jävla tattarbarn säger ja. Som tur var blev vi inte träffade men jag slutar fan aldrig förundras över hur många idioter det finns! Kom igen packa ihop era kromosomfel, skaffa en utbildning, klipp er å skaffa ett jobb - gärna i Irkutsk!

Iaf, sen blev det Ulrikedal med Anders å Paulsson som var redigt i gasen, åh, det lille homoparet ;) Om ni råkar bli homosexuella informera mig om det, för ni är otroligt söta tillsammans Bill o Bull!

Sen blev det buss och vi hann knappt av till tolvslaget från den... Kasta oss av och svepte lite Asti, men jag kunde fan inte få ner skiten, fruktansvärt vidrigt var det. Tål inte mousserat vin tack vare champagne efterfester. Happ. Jaja, det är väl lite pengar man kan spara in på... 

Deep efter det, där det var dans och en studie i tafsande, tappa mobil, sjunga falskt på kareoke (note to self, försök aldrig sjunga WASP full), upptäcka att man har tappat väsk o jacklappen, hitta lappen, gå till garderoben för att sedan gå hem. Inte för att man gick hem själv då.. HÖHÖ! ;P


Det som är mest störigt är att jag nu måste hooka ny mobil å spärra mitt simkort... Nej, men kanske borde fira in det nya året med en öl eller cider på spisen typ? Men ska först röja i mitt rum å dricka upp min tredje kopp kaffe.



Så jävla duktig jag är på att ta bilder när jag är ute... NOT!
Denna var den enda bilden som blev tagen igår. GRRRR!




Aftermath 2010-2011


Nu sitter man här i rosa mjukisbyxor och mår som man förtjänar. Mitt huvud, mitt stackars huvud. Men ändå hade man nog inte bangat något lite roligt ikväll med, typ utgång då. Är det lite stört eller fullt naturligt? 
Jag känner mig inte på humör att sammanfatta gårdagen ännu så jag bjuder på mig själv i mjukisbyxor.
Det e fint de. Nu ska jag ta av mig smyckena och ta av bhn - det är kärlek!




RSS 2.0