Sonispärren del 3!

Jadå, så till utgång. Jag lämna lägenheten vid 23.00. Var framme på Harrys runt 01.00. Hur kunde detta ta 2h? Jo för att jag på nåt sätt tror att jag hittar i Stockholm och istället för att ta vägen jag är säker på så... ja. I allafall träffa Carro o Nurre på Harrys och denna gången kom man in hur lätt som helst -yay!



Trevligt folk!

Blev på det hela taget lite väl mycket jäger och öl. Jag blev -bisarrt- full. Inte att skämta om. Börjar dansa med någon man som jag tycker dansa bra. Frågan är om jag dansar egentligen eller mest faller runt. Den stackars mannen var tvungen att fånga mig typ stup i kvarten. Charmigt Åsa!




Do a Pornopose!


Iallafall stället stänger och jag följer med snubben och hans polare hem, jag hade faktiskt inget otukt i tankarna (och det blev inget otukt) utan dom var bara jävligt roliga att snacka med. Och dom tyckte tydligen jag var rolig, höll hela tiden på att referera till hur gammal jag var vid olika tidpunkter.

"Ja, vi började väl hänga vid 1996?"
"Jo, så var det nog.."
"Ha, då var jag sju år gammal!"


eller

"Tror jag kom till Stockholm 1993.."
"Då var jag fyra år."



Däckar på soffan vid kanske 6 snåret. Vaknar vid tolv och inser att Anders (bror) o co ville sticka vid 11... Snubblar ut ur lägenheten och inser att jag är i Hammarby, lyckas på något mystiskt sätt navigera mig hem.


Att vara bakfull 6 timmar i bil är inte att rekommendera.
Ångra lite att jag inte drog med Bror o co ut då dom hade dragit Berns där tydligen Vince Neil hade varit och festat. Och David (som med är ett Mötley fan) lyckades få sig en lavett av Vince då han sa "I really liked you in High Chaparral!" Haha så jävla bra!



Kommentarer
Postat av: lady do or die

hahah känner igen den där med att jämföra ålder... jag lyckas alltid vara yngst i gänget nästan HAHA.

2010-08-13 @ 11:51:16
URL: http://ladydoordie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0