Idag på jobbet...

Idag på jobbet har man gjort "twiligt character quiz" och tittat på Sweeney Todd. Vad gör ni på jobbet? ;)

Nej ska nu iväg och städa ur lägenhet.

Kommentarer
Postat av: Ida

Nej, fast man borde ha möjlighet att välja vad man vill att sina pengar ska gå till. Det finns ingen logik i att de som tjänar mer ska betala mer. Vart är rättvisan i det?



Ja, fast man får 80% av sin lön från A-kassan, vilket bör göra så att man överlever med att betala sin hyra och köpa mat. Jag tycker inte att det bör finnas pengar till nöjen, då skulle det finnas allt för många människor som skulle skita i att skaffa sig ett jobb.



Om det är som du skriver - att de använder sig av billig arbetskraft av ungdomar så måste man ju titta på en annan punkt och det är ungdomars villkor på arbeten, inte förmögenhetsskatten. För jag håller med dig, att det är sjukt att man ska kunna sänka lönen för att man är ungdom och kunna använda billig arbetskraft på det sättet!



Fast jag tror att alla som vill plugga - kan plugga. Man får väl bara anstränga sig mer. Vissa är födda med läsarhuvud och andra inte - det ska man ju inte heller behöva straffas för? Och de som pluggar "fel" saker... ja, de har ju valt det fortfarande!

2010-08-27 @ 17:43:40
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: heavylifestyle

Varuplock av diverse frukt och grönsaker. Alla möjliga sorters frågor kunderna ställer, ex "Hej, jag ska göra fruktsallad på lördag vilken päronsort är lämpligast?". Göra nya skyltar i datorn när det behövs. Byta etikettrullar i vågarna. Bananerna är tråkiga att fylla på när många kunder plockar. Alltid en nackdel med ett större ställe som Ica Maxi. Det är inget vidare glamoröst jobb, men jubb är jubb :) En arbetskollega som är i min ålder och kommer från samma stad som lyssnar på sleaze och hårdrock gör inte saken sämre.



Sedan har jag planer på att studera till inköpare på större företag samt jobba på en marknadsavdelning där man får resa runt till olika länder och träffa andra företag.

2010-08-27 @ 19:26:50
URL: http://heavylifestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0